VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 18 OCAK ÇARŞAMBA

18 Ocak 2017

.................

 1-Ilıcakınık Köyü sakinlerinden (Merhum) Nazmi ABACI ve Hayriye ABACI'nın oğlu, Müşerref GÖKDEMİR'in kardeşi, Emine ABACI'nın eşi, Tarık ABACI, Esra CENGİZ ve Seda GÜLER'in babaları, Emin GÖKDEMİR'in kayınbiladeri; Murat ABACI Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi  bugün Ilıcakınık Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 2-(Merhum) Abdullah ve (Merhume) Ayşe ÖZMARKA'nın oğlu, Kadriye GÜCÜK, Selami ÖZMARKA, Recep ÖZMARKA ve Şeref KUÇUM'un kardeşleri, Şeref ÖZMARKA'nın eşi, Ercan ve Sercan ÖZMARKA'nın babaları; İlhami ÖZMARKA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Siteler Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar Mezarlığı'na defnedilecektir.

 3-Sümer Mahallesi sakinlerinden (Merhum) Mustafa DURAK'ın eşi, Fehmi DURAK, Hacer DURSUN, Fakriye ve Fikriye GÜREL'in anneleri, Gülsen ve  Sebahattin DURAK'ın babaannesi; Arif DURSUN, Fatma DİNÇER, Ayşe ÖZKAN, Kudret ve İsmail GÜREL'in anneannesi; Hatice DURAK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sümer Mahalle Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası sümer mahalle mezarlığına defnedilecektir.

 4-Gerede İlçesi Kazanlar Köyünden Mustafa Özçelik'in eşi, Nuri ve Abdullah Özçelik'in anneleri, Salih Danışman ve Zeki Ediz'in teyzeleri; Şehriye ÖZÇELİK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kazanlar Köy Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.