VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FETÖ OPERASYONUNDA 27 GÖZALTI

17 Ocak 2017

.....................

Bolu polisinin Fethullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik Bolu merkezli 5 ilde başlattığı operasyonda 27 kişi gözaltına alınırken, 5 kişinin arandığı ifade edildi. Gözaltına alınanların arasında Bolu emniyeti kadrosunda görevli 2 emniyet müdürünün de bulunduğu ifade edildi. Gözaltına alınanların büyük çoğunluğunun Bolu'dan olduğu öğrenildi. 

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı sonrasında Bolu Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği operasyonda Bolu, Düzce, Ankara, Elazığ ve Eskişehir’de çok sayıda adrese baskın düzenlendi. Operasyonda FETÖ’nün haberleşme programını kullandığı tespit edilen 27 kişi gözaltına alındı. Operasyon kapsamında 5 kişinin de arandığı kaydedildi. Ev ve işyerlerindeki çok sayıda evrak ve dökümana el konuldu. Gözaltına alınan şahıslar ifadeleri alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldüler.

Operasyonda aralarında 2 Emniyet Müdürü, rütbeli polisler, akademisyenler ve terör örgütüne bağlı çalışan şirket yöneticilerinin olduğu ifade edildi. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.