VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDELER, 17 OCAK SALI

17 Ocak 2017

...................

1-Kıbrıscık İlçesi Bölücekkaya Köyü halkından (merhum) Hasan ARSLAN'ın eşi, Turgay ARSLAN ve Sevgül GÜLEN'in anneleri, defterdarlık personeli Durmuş GÜLEN'in kayınvalidesi; Emine ARSLAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kıbrıscık İlçesi Bölücekkaya Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Seben İlçesi Kızık köyü sakinlerinden (merhum) İlyas ÖZÇELİK ve (merhume) Salime ÖZÇELİK'in oğlu (merhum) Durmuş ÖZÇELİK'in abisi, Fatma ÖZÇELİK'in eşi, Selma ÇELİK, Cemalettin ÖZÇELİK ve Devlet su işlerinden emekli Cemal ÖZÇELİK'in babası; Hacı Mehmet ÖZÇELİK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kültür mahallesi Fatih Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

3-Düzce İli Kaynaşlı İlçesi halkından (merhum) hacı Ahmet BAYRAK'ın oğlu,(merhum) Esat, Nurettin, Cavit ve Sami BAYRAK'ın kardeşleri, Yusuf, Cemalettin, Orhan, Turan ve Zafer BAYRAK'ın amcaları, Yılmaz ve Yücel BAYRAK'ın babaları; İlhami BAYRAK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün ikindi namazına mütakip Kaynaşlı merkez mezarlığına defnedilecektir.

4-Gerede İlçesi Çayören Köyünden hacı Durmuş Allar'ın kardeşi,Mehmet Allar, Muharrem Allar ve Belediye Başkanı Mustafa Allar'ın amcaları; Hacı Hüseyin ALLAR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yeni Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

5-Gerede İlçesi Kürkçüler Köyünden Orhan,Murat, Emrah ve Salih Bıyıklı'nın babaları, Musa Bıyıklı'nın amcası, Cevat BIYIKLI Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kürkçüler Köy Camii'nde kılınacak ikindi ve ceneze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.