VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"HESAPSIZ SİYASET YAPANLARDANIM"

16 Ocak 2017

...................

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, gelecekte siyasi planlarına hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Doğanay, “İnsanların arkamdan lanet okuyacağı bir il başkanlığı görevi yürüteceksem hiç yürütmeyeyim. Yarınlar adına hesap kitap yapmak doğru değil. Çünkü hesap yaparsanız hata yaparsınız.  Ben hesapsız siyaset yapanlardanım” dedi.

Yarınların neler getireceğini kimsenin bilemeyeceğini ifade eden AK Parti Nurettin Doğanay, “Kurucusunun Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın olduğu onun davasına hizmet eden bir il başkanı olarak hizmet ediyorum. Şu an benim amacım il başkanlığı görevini layıkıyla yerine getirmek. Bunun için inanın tüm gücümle tüm samimiyetimle hizmet etmeye çalışıyorum. Yarınlar insana ne getirir ne götürür bunu sadece yüce rabbim biliyor. Kaderimde benim için hayırlı bir şey varsa olsun. Benim için hayırsız olan bir şey varsa da zaten olmasın. İnsanların arkamdan lanet okuyacağı bir il başkanlığı görevi yürüteceksem hiç yürütmeyeyim” şeklinde konuştu.

“HESAPSIZ SİYASET YAPANLARDANIM”

“Hiçbir makam ve hiçbir mevkide de zinhar bulunmayayım. Ama siyasetin içersindeyiz. Yarın ne olur bunu bende bilemem. Yarınlar adına hesap kitap yapmak doğru değil. Çünkü hesap yaparsanız hata yaparsınız.  Ben hesapsız siyaset yapanlardanım. Çok hesap yapanlar gördüm ama evde ki hesabın çarşıya uymadığına hep tanıklık ettim. Benim bugün görevim il başkanlığı ve bunu en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Çok uzun süreli siyaset yapmayı düşünmüyorum. Önemli olan gök kubbede hoş bir seda bırakmak.” 

1 yorum yapılmış
  • Musapekuslu
    22 Ocak 2017 • 04:11
    Algi operasyonu yapildigini soyleyince niye yorumlari yayinlamiyorsunuz neyse ki Ilahi adalet var cok sukur
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.