VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

NURETTİN DOĞANAY YARGIYA SAHİP ÇIKTI

16 Ocak 2017

........................

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, “FETÖ operasyonlarında hukuka güvenmek zorundayız.  Böyle bir süreçte çok fazla iftiraların atıldığı bir süreçten de geçiyoruz. Bunlara da dikkat edilmesi gerekiyor” dedi.

“Hukuka güvenmek zorundayız”

Bolu’da Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturmaları devam ederken, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, “FETÖ operasyonlarının Bolu’da doğru ilerlediğini düşünüyorum. ifade ederek zaman zaman eksiklerin de yaşandığını söyledi. Bu süreçte şahsi menfaatlerin ön plana çıkartılarak iftiralar yaşanabilecektir. İktidar partisinin il başkanı olarak doğal olarak bu sürecin içerisinde olma zorunluluğum var. İlk günden bu yana söylediğim bir şey var ve söylemeye de devam edeceğim. Öncelikle biz hukuka güvenmek zorundayız. O anlamda görev yapan arkadaşlara daha çok sahip çıkmak zorundayız. Netice olarak onlar da insan.  Öyle tahmin ediyorum ki, hiçbiri izin dahi kullanmamıştır” diye konuştu.

“17-25 sonrasında bu yapıyla yürüyen hesabını verecek”

AK Parti İl Başkanı Doğanay,  “Ama şunu söylüyorum bu işin bir miladi bir tarihi var.  17- 25 Aralık öncesi ve sonrası var. Onları farklı dilimlere ayırarak hareket etmemiz gerekiyor. Ama bunlarla birlikte hareket eden, bunlarla birlikte hareket etmiş olan 17-25 Aralık sonrasında bunlarla aynı yolda yürüyen herkes bunun hesabını verecek ve vermek zorunda.  Ama böyle bir süreçte çok fazla iftiranın yaşandığı çok fazla iftiraların atıldığı bir süreçten de geçiyoruz. Bunlara da dikkat etmek zorundayız. Nefsi davranmamak zorundayız. Vicdani ve kalbi düşünmek zorundayız. Eğer ki şahsi duygu ve düşüncelerimizi ön plana alarak hareket edersek yarın mahşerde yüce rabbim bunun hesabını bizden sorar. Bolu’da bu sürecin genel hatlarıyla doğru yürüdüğü kanısı bende hakim. Eksikler var mıdır, vardır. Eksik aramaya kalkarsak bir sürü hata buluruz. Çok ciddi anlamda iftira boyutları var. Bazen böyle baktığınızda sizin çok güvendiğiniz adam sandığınız insanların bile arkanızdan ne denli iftiralar attığını görüyoruz, şahit oluyoruz” diye konuştu.

Kaynak - Bolu Gazetesi

1 yorum yapılmış
  • NTKAMSOUKYENENBRYEMEKTR
    17 Ocak 2017 • 03:40
    BUNUN ÖNCESİ SONRASI YOK..BÖYLE BİR AYRIM KESİNLİKLE OLMAMALI..HEPSİNDEN HESAP SORULMALI..DİYELİMKİ BU HAİNLER BENİM HAKKIMI 17/25 ARALIKTAN ÖNCE YEDİLER..YANLARINA KARMI KALACAK...BUNLARA DA...BUNLARDAN HESAP SORMAYANA DA HAKKIM HARAM OLSUN..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.