VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 15 OCAK PAZAR

15 Ocak 2017

.................

1- Çankırı ili, Ilgaz İlçesi, Belören Köyü halkından, Fatma ATICI'nın eşi, Hasan ATICI ve Ülkü ATICI ERTEKİN'in babaları; Mehmet Mete ATICI Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Çankırı İli, Ilgaz İlçesi, Belören Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 2- Göynük İlçesi halkından Merhum Mustafa ULUTAŞ'ın eşi, İsmail ULUTAŞ ve Emine KAYIKCI'nın annesi, Hayrettin KAYIKCI'nın kayınvalidesi, Musa ve Yasin KAYIKCI'nın anneannesi; Mürvet ULUTAŞ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Öksüz Tekke Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

3- Bahçelievler Mahallesi halkından Merhum İhsan POLAT ve Merhume Melihe POLAT'ın oğlu, Mukadder POLAT'ın eşi, Merhume Hediye, Merhum Yavuz POLAT, Korkmaz, Metin, Sevinç ALKAN, İlhan ve Cevdet POLAT'ın kardeşleri, Serkan ve Zeynep POLAT'ın babası; Cemil POLAT Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Bahçelievler Mahallesi Camlı Camii'de kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

4- Kızık Köyü halkından Merhum Yakup ÇAKMAK'ın eşi, Yusuf, Yunus ÇAKMAK, Ayşe, Aysel YERLİKAYA'nın anneleri, Yalçın, Gülçin, Yasin ve Yasemin ÇAKMAK'ın babaanneleri, Deniz ve Engin YERLİKAYA'nın anneanneleri; Zeynep ÇAKMAK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Siteler Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar Mezarlığı'na defnedilecektir.

5- İhsaniye Mahallesi halkından Hasan ERDOĞAN'ın eşi, Siyami, Şinasi, Selami ERDOĞAN, Safure GÖCEK, Nazile KURNAZ'ın anneleri, Ferihan GÜZELOĞLU, Mihriban METİN'in ablası, Fatih METİN'in teyzesi; Neslihan ERDOĞAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Gölyüzü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

 6- Sultanbey Köyü halkından Merhum Salih ÇELİKBAŞ ve Rahmi ÇELİKBAŞ'ın babaları; Sabri ÇELİKBAŞ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sultanbey Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.  

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.