VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

PKK OPERASYONLARI DEVAM EDECEK...

14 Ocak 2017

.......................

ÖZEL HABER

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekiplerinin son günlerde Bolu'da terör örgütü PKK sempatizanlarına karşı yaptığı başarılı operasyonların devam edeceği ifade edildi. Polis örgütle bağlantılı işadamı, esnaf ve öğrencileri tek tek tespit etti.

Bolu Emniyet Müdürü İbrahim Özel'in göreve gelmesinin ardından terör örgütleri FETÖ ve PKK'ya karşı ciddi operasyonların yapıldığı Bolu'da geçtiğimiz hafta PKK terör örgütünün propagandasını yaptıkları gerekçesiyle 16 kişi gözaltına alınarak ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Aralarında öğrenci ve inşaat işçilerinin de olduğu şahıslardan 4'ü tutuklanırken, 12 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İŞADAMI VE ESNAFLAR SIRADA

Bolu Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, terör örgütü PKK'nın propagandasını yapan ve sempatizanı olan şahısları tek tek tespit etti. Polise yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, önümüzdeki günlerde PKK terör örgütüne yönelik yeni operasyonlar devam edecek. Operasyonların işadamları ve esnaflar üzerinde yoğunluk kazanacağı belirtildi. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.