VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EMNİYET MÜDÜRÜ ÖZEL'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

13 Ocak 2017

.................

Bolu İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, Bolu’nun gerek vatandaş gerekse ilin yapısından dolayı ciddi asayiş sıkıntıları yaşayan illerden olmadığını ve huzurlu yapısıyla dikkatini çektiğini söyledi.  Özel, “FETÖ/PDY üyeleri hakkında 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında yürütülen soruşturmalara taviz verilmeden en ciddi şekilde devam edeceğiz” dedi.

Bolu İl Emniyet Müdürü olarak atanan İbrahim Özel, Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin Yeni Yıl Gazetesi’nde BGC Başkanı Bülent Velioğlu’nun sorularını yanıtladı.  Özel, ülke genelinde yaşanan terör olayları ile ilgili Bolu’da da çalışmaların aralıksız olarak titizlikle gerçekleştirildiği açıkladı.

"Bolu’dan kaynaklı suç yoğunluğu yok"

Bolu’ya ilk geldiğinde şehrin huzurlu yapısının dikkatini çektiğini söyleyen İbrahim Özel, "İlimizden kaynaklı suç yoğunluğu olmamakla birlikte İstanbul ve Ankara metropolleri arasındaki geçiş güzergahında yer almasından kaynaklı, daha çok bu illerde faaliyet gösteren ve özellikle hırsızlık şüphelilerinin zaman zaman ilimize uğramasından dolayı gerçekleşen hırsızlık olaylarının da açıklığa kavuşturularak faillerinin yakalanması için çalışılıyor. Bu yönde de önleyici tedbirler geliştiriyoruz. Bolu ilimizde yaşayan vatandaşlarımıza güvenlik ve asayiş yönünden en kaliteli hizmeti sunma adına araştırma ve tespit çalışmalarımız devam etmektedir"

"Soruşturmalara taviz vermeden devam edeceğiz"

Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması(FETÖ/PDY) üyeleri hakkında 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında yürütülen soruşturmaların taviz verilmeden en ciddi şekilde devam edeceğinin altını çizen Özel, "Valiliğimiz ve adliyemiz ile birlikte yürütmüş olduğumuz FETÖ/PDY’ye yönelik ve diğer terör örgütlerine yönelik çalışma ve operasyonlarımıza taviz vermeden en ciddi şekilde devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" şeklinde konuştu.

"Görev değişiklikleri yapabiliriz"

Kritik önemdeki kurumlarla ilgili gerekli incelemelerin yapılarak alınması gereken tedbirleri hayata geçirdiklerini söyleyen Özel, "Bolu'nun asayiş ve güvenliğinin en iyi şekilde tesis edilmesine yönelik araştırma ve tespitlerimiz devam etmektedir. Acil gördüğümüz bir takım birimlerde gerekli değişiklikler yapılmış olup kentte yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması açısından daha iyi verim alabileceğimizi düşündüğümüz noktalarda görev değişiklikleri yapabiliriz" dedi.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.