VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAZA YAPAN KADIN ŞOKA GİRDİ

12 Ocak 2017

........................

Bolu'da iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Kaza sonrası şoka giren kadın sürücü, acısını unutup "Birisi bana eldivenlerini vermişti, o nerede" diyerek kendisine eldiven veren kişiyi aradı.

  Edinilen bilgiye göre kaza, saat 18.30 sıralarında D-100 karayolu Çaydurt kavşağında meydana geldi. Zeynep Ezgi (33) yönetimindeki 35 JM 283 plakalı araç, Gürle Çaydurt kavşağından dönerek TEM Otoyoluna bağlanmak isterken Cengiz Dankal idaresindeki 14 KJ 757 plakalı araç ile çarpıştı. Kazada iki aracın sürücüsü de yara almadan kurtulurken, Cengiz Dankal'ın eşi Öznür Dankal (56) yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Eldivenlerin sahibini aradı

Kazanın etkisiyle şoka giren Zeynep Ezgi Güler'i diğer araç sürücüsü Cengiz Dankal bir süre sakinleştirmeye çalıştı. Kazanın hemen sonrasında havanın soğuk olması nedeniyle Dankal, kendi eldivenlerini Güler'e verdi. Olayın şokunu atlatamayan Güler, sakinleşmesi için polis otosuna götürülürken, "Birisi bana eldivenlerini vermişti, o nerede" diyerek eldivenlerin sahibini aradı.

 

  • KAZA YAPAN KADIN ŞOKA GİRDİ
  • KAZA YAPAN KADIN ŞOKA GİRDİ
  • KAZA YAPAN KADIN ŞOKA GİRDİ
  • KAZA YAPAN KADIN ŞOKA GİRDİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.