VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN YILMAZ'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

12 Ocak 2017

........................

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Bolu’yu dünya kenti yapmak için çalışıyoruz. Daha büyük hedefler için Bolu ve ilçeleriyle bir bütün olarak hareket etmeye önem veriyoruz. Bizim bu yolda en büyük gücümüz ortak hedefler için her zaman tüm ilçe belediyeleri ile birlikte hareket edebilmek oldu” dedi.  

 Bolu Belediye Başkanı Aaaddin Yılmaz, “Bolu Belediyesi nüfusuna göre bugün imkanları açısından bakıldığında, Türkiye’nin en güçlü belediyelerinden biri. Gelecek hedeflerimize ulaşmamız için ortak akılla, kardeşlik düsturu içinde birlik ve beraber hareket ederek daha güçlü olabiliriz. Bolu’nun Seben’den Göynük’e, Mudurnu’dan Mengen’e, Dörtdivan’dan Gerede’ye, Kıbrısçık’tan Yeniçağa’ya kadar her köşesi bizim için önemli. Biz birlikte Bolu’yuz. Güçlerimizi birleştirmek; daha büyük hedefler, daha iyi gelecek, daha da iyi hizmet demek, Bolu’yu daha da büyütmek demek” dedi.

“Biz tüm ilçelerimizle bütünüz”

Bazı gazetelerde Gerede ile ilgili kendisine atfen yorum ve değerlendirmeler yer aldığını ifade eden Yılmaz, “Belediye Meclisi’nde büyükşehir hedefimize yönelik yaptığım bir esprinin farklı yorumlandığını, farklı bir algı oluştuğunu görüyorum. Bizim bu konuda niyetimiz de hedefimiz de halistir. Gerede dahil tüm ilçelerimizle her zaman birlikte hareket ettik, bundan sonra da birlikte hareket edeceğiz. Bu konu gayet açıktır. Kimse farklı yorumlara, değerlendirmelere gitmesin, başka hesaplar peşinde koşmasın, ortalığı karıştırmaya çalışmasın” değerlendirmesinde bulundu.

 

2 yorum yapılmış
  • NANCI
    12 Ocak 2017 • 11:03
    Duzceden kurtulduk sira gerede de dediniz siz hiç akp ye /85 oy veren bir ilçe varmi espirisi bile yanlis sayemizde 2 vekil cikartiyorsunuz yollarini bir asfalt dok nasil bir il orasi illa ankara yimi arayalim sy baskan hedefimiz bir boluda boluludan baska her kes var bolulu yok
  • Bekirozkan
    12 Ocak 2017 • 11:48
    Sayin baskanim yaparken yikiyosunuz sonra catteler arap corbasi ilk once o capsiz mutaitleriniz mahalle aralarini yapsin neya neguzel bolu kostebek gibi tursunler oyle kalsin yok oyle yagma
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.