VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 11 OCAK ÇARŞAMBA

11 Ocak 2017

....................

1-Merkeşler köyü halkından, Devlet su işlerinden emekli, Aziz ERDOĞAN'ın eşi, Tuncay, Dilek ve Emel ERDOĞAN'ın anneleri, Bartu, Derin ve Deniz'in anneanneleri, Ali EREN'in babaannesi, Zeki ve Behçet ERDOĞAN'ın yengeleri, Ahmet ve Zehra KULAÇ'ın kızı; Nejla ERDOĞAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kültür Mahallesi Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

2-Kıbrıscık İlçesi Bölücekkaya köyü halkından, Mustafa MERCAN'ın eşi, Satı, Mehemet Ali ve Tahir MERCAN'ın anneleri; Bahriye MERCAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kıbrıscık Bölücekkaya Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir. Saat 10:30'da Aktaş camii önünden araç kaldırılacaktır.

3-Tekke Işıklar köyü halkından, Fatma KUTLU'nun eşi, Kutlu elektrik, Ali KUTLU, Halil KUTLU, Şerife AKMAN ve Hesna DEMİR'in abileri, Kemal, Mücahit, Kamil ,Fatih KUTLU, Emine YILMAZ, Ayşe YILDIZ ve Huriye YAMAN'ın amcaları; Mehmet KUTLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Tekke Işıklar Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir. Saat 13:30'da Uğurmumcu parkı önünden araç kaldırılacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.