VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

15 YAŞINDAKİ KIZA TACİZ İDDİASI

10 Ocak 2017

....................

Bolu'da sosyal medya hesabı üzerinden tanıştığı 15 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulundukları iddia edilen şahıs ile arkadaşı, 15 yıl hapis cezasıyla yargılanıyor. 

  İddiaya göre, Bolu'da Facebook üzerinden tanıştığı Z.A. isimli genç kızı arkadaşının evine çağıran F.C., arkadaşı E.Y. ile birlikte genç kıza cinsel istismarda bulundu. Genç kızın şikayeti üzerine Bolu Ağır Ceza Mahkemesinde "çocuğun cinsel istismarı" suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan tutuksuz sanıklardan F.C. duruşmada hazır bulunurken, E.Y. duruşmaya katılmadı.

“BANA İFTİRA ATILIYOR”

Duruşmada kendisine iftira atıldığını ve suçlamayı kabul etmediğini söyleyen F.C., "Bana tanımadığım bir numaradan Z.A.'nın çıplak fotoğrafları gönderildi. Ben de bu yüzden Z.A. ile ilişkimi bitirdim. Daha önce başkaları ile ilişkisi olmuş. Z.A.'nın ailesine bunların söylememden korktuğu için bana iftira atıyor" dedi.

“BANA KONUŞACAĞINI SÖYLEMİŞTİ”

Kendisine daha önce 4 kişinin tecavüz ettiğini iddia eden Z.A., mahkeme başkanının "Madem başından böyle şeyler geçti, F.C.'nin evine neden gittin?" sorusu üzerine, "Bana sadece konuşacağımızı söyledi. Başıma böyle bir şey geleceğini düşünmedim" şeklinde cevap verdi.

  Diğer sanık ve tanıkların dinlenmesi için mahkeme heyeti duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.