VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 10 OCAK SALI

10 Ocak 2017

..................

  1-Çukurören Köyü halkından, Şeref Yerlikaya'nın eşi, Mustafa, Metin, merhum İhsan Yerlikaya, ve Müzeyyen Öztürk'ün babaları, Çukurören Köyü eski muhtarı; Mahmut YERLİKAYA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Çukurören Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Karaçayır Mahallesi sakinlerinden, İsmil Kilitçi'nin eşi, Cemile ve Murat Kilitçi'nin annesi, Eralp Demirer'in anneannesi; Saniye KİLİTÇİ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kalıcı Konutlar Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Karaköy Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir.

3-Gerede İlçesi Kösreli Köyünden, Hüseyin Şimşek'in eşi, Durali Şimşek ve Remzi Şimşek'in annesi, Hüseyin Şimşek ve Bekir Şimşek'in babaanneleri; Durkadın ŞİMŞEK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kösreli Köy Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4-Gerede İlçesi Yağdaş Köyünden, İbrahim, Abdulkadir, Kasım ve Abdulbaki Murat'ın babaları, Hüseyin Murat'ın abisi , Bahattin ve Mustafa Murat'ın amcaları; Hasan MURAT Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Yeni Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir. 5- Yeşil Çele halkından, Rfaet Şen'in eşi, İsmail ve Ayşe Şen'in yengesi Yukarısoku Mahallesi esnaflarından Nazım Eryaman'ın ablası; Sabriye ŞEN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Kültür Mahallesi Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

6- Mudurnu Örencik Köyü halkından, Huriye Demir'in eşi, Bahattin ve Bedrettin'in babaları; Şerafettin DEMİR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Mudurnu Örencik Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.