VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 08 OCAK PAZAR

8 Ocak 2017

.........................

 1- Mudurnu ilçesi halkından, Hülya KARAGÖZ'ün eşi Merhum Eşref ve Seher KARAGÖZ'ün oğlu, Aysun, Deniz, Suat, Eşref ve Göksel KARAGÖZ'ün abileri, Görkem ve Gizem KARAGÖZ'ün babaları; Şoför Ünal KARAGÖZ Çorum'da geçirdiği kalp krizi sonucu Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Gölyüzü Mahallesi Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

 2- Sultan Köyü halkından Merhum Niyazi AYGÜR'ün eşi Merhum Feyzi AYGÜR, Tenzile AYDINOĞLU, Hatice EREN ve Ali AYGÜR'ün anneleri; Nazile AYGÜR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Sultan Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 3- Seben ilçesi Değirmenkaya Köyü halkından, demirci Abdullah KARAASLAN'ın eşi, Merhum Adnan, Hidayet KARAASLAN ve Cemile İLERİ'nin anneleri; Mürvet KARAASLAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün İzzet Baysal Mahallesi Özayan Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.