VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 6 OCAK CUMA

6 Ocak 2017

....................

1-Gerede İlçesi Demirciler Mahallesinden, İsmail Mutlusoy'un abisi, İsmail Uğur'un eniştesi, Siyami ve Selami Keskintepe'nin eniştesi; Abdulkadir MUTLUSOY Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yeni Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

2- İsmail, Mehmet KARAGÖZ, Hatice, Ayşe SAYAK  ve Muhsine AKTAŞ'ın anneleri, Mustafa, Ahmet SAYAK ve İsmail AKTAŞ'ın kayınvalidesi; İsmet KARAGÖZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Mudurnu Taşkesti Ilıca Köyü Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3- Kültür Mahallesi sakinlerinden, Büyükcamii esnaflarından, yorgancı, Mehmet ve Merhume Vahide BULUT'un oğlu, Fatma BULUT'un eşi, Sümeyye BULUT ÇİLESİZ, Seren BULUT, Saliha BULUT'un babaları, Mehmet ve Bahriye ÇETİN'in damadı, Boluspor'dan emekli; Yaşar BULUT Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün kültür mahallesi Fatih camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

 4- Kıbrıscık ilçesi Belen Köyü sakinlerinden, Merhum Mehmet ve Merhume Duriye AKÇA'nın oğlu, Fadime AKÇA'nın eşi, Nezaket, İsmail ve Huriye AKÇA'nın babası, Merhum Mustafa Huma ve Fadime AKÇA'nın abisi, Bolu Çimento'dan emekli; Ali AKÇA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Semerkant Mahallesi Akmanlar Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.