VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FUAT ÇAPA'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

3 Ocak 2017

....................

Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Ama bu süreçte biz belki de 2 yılda yapacağımız işleri 6 ayda çok iyi gördük. Sezon başında söylediğimiz bizim için hedef ilk 6. Bu ilk 6 içerisinde ligi nerede bitiririz onu zaman gösterecek” dedi.

Boluspor ikinci devre hazırlıklarını Antalya’da yaptığı çalışmayla başladı. Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Fuat Çapa, antrenmanın ardından açıklamalarda bulundu.

"HEDEFİMİZ İLK 6 İÇERİSİNDE BİTİRMEK"

“Sezon başında başladığımızda kısa vadede ve uzun vadede proje yapmıştık. Ama bu süreçte biz belki de 2 yılda yapacağımız işleri 6 ayda çok iyi gördük. Sezon başında söylediğimiz bizim için hedef ilk 6. Bu ilk 6 içerisinde ligi nerede bitiririz onu zaman gösterecek. Çünkü ekstrem faktörlerde bu sonuca etkili oluyor. Cezalı oyuncular, sakat oyuncular, takımın form grafiği gibi. Biz mümkün olduğu kadar bunu minimalize edip biraz futbol şansıda yanımızda olursa inşallah sezon sonunda belirlemiş olduğumuz ilk 6 içerisinde ligi bitiririz.” 

1 yorum yapılmış
  • Abidinmelek
    4 Ocak 2017 • 02:16
    Acaba ilk 6 içinde bitirdim diye madalya mi bekliyorsun hocam yani süper lige çıkmak gibi bi niyet yok yazık bu takıma gönül veren taraftara yazık
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.