VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KARARI BOLU HALKI VERECEK

2 Ocak 2017

......................

Mülkiyeti Bolu İl Özel İdaresi’ne ait olan ve projesi yapılması beklenen eski Kardelen Sineması’nın olduğu arsanın yeni projeleri belirmeye başladı. Mimar Uğur İlhan’ın çalışmalarını yaptığı projeler basın aracılığıyla kamuoyuna tanıtıldı.

Dış cephesi ve görünümüyle hangisinin yapılacağına Boluluların karar vereceği yeni binanın içi ise ihaleyi alacak kişi tarafında kullanıma göre inşaa edilecek. Projelerde binanın kat yükseklikleri bakımından sanatsal faaliyetlere hizmet verecek şekilde yapılmış olması ise dikkat çekiyor.

Valilik’te düzenlenen ve Vali Aydın Baruş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer ve Mimar Uğur İlhan’ın katıldığı toplantıda projeler basına tanıtıldı.

KAT YÜKSEKLİĞİ SANAT BİNASINI İŞARET EDİYOR

Boluluların kararını vermesi istenen 4 adet yeni bina projesi basına tanıtıldı. Projelerin ortak özelliği ise hepsinde kat yüksekliğinin oldukça fazla olması ve bu yönden ihaleyi alacak olan işletmecinin sanatsal faaliyet de gösterebilecek şekilde iç tasarımı yapabilecek olması. Binanın yanında bulunan yol nedeniyle yapılan imar değişiklikleri sonrası arsanın 840 metrekare oturum alanından 685 m2’ye düşmesi ise dezavantaj olarak yorumlanıyor. Altı kat kullanım izni verilen projelerde 17 araçlık otoparkta yer alıyor.

“BOLU’YA EN İYİSİNİ KAZANDIRMAK İSTİYORUZ”

Mimar Uğur İlhan tarafından hazırlanan 4 proje hakkında konuşan Vali Aydın Baruş, “Alternatif çalışmalar yaptırdık. Kamuoyu araştırması yapacağız. Bolu’ya en iyisini kazandırmak istiyoruz” dedi.

  • KARARI BOLU HALKI VERECEK
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.