VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ BARUŞ'TAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

2 Ocak 2017

..................

Bolu Valisi Aydın Baruş, “Terör olayları sonrasında Bolu’da güvenlik tedbirlerini en üst düzeyde aldık. Terörle mücadele seferberlik halinde yapılması gereken bir mücadele. Vatandaşlarımızdan yardım bekliyoruz” dedi. 

Köroğlu Gazetesi’nden Arzu Sarı’nın haberine göre, yaşanan terör olayları sonrasında Bolu hakkında da sosyal medyada terör tehditleri yapıldığını söyleyen Vali Aydın Baruş, güvenlik önlemlerinin en üst seviyede alındığının altını çizerek vatandaşların devlete destek olmasını istedi.

EL BİRLİĞİ İLE MÜCADELE

Baruş, “İlimize yönelik terör tehditleri de sosyal medyada yayılmaya çalışılmıştı. Biz bunlara karşıda güvenlik tedbirlerini en üst düzeyde alıyoruz. Bu terörle mücadele seferberlik halinde yapılması gereken bir mücadele. Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi vatandaşlarımız ve güvenlik güçlerimiz el ele vererek tam bir işbirliği içerisinde bu kalleşçe yapılan saldırılara karşı hep birlikte göğüs germek durumundayız” diye konuştu.

 EN ÖNEMLİ İSTİHBARAT KAYNAĞI VATANDAŞ

“Bunları önlemek içinde istihbari ağımızı çok iyi çalıştırmak durumundayız. Devletimizin güvenlik güçleri gerekli istihbaratı en iyi şekilde yapmaya çalışıyorlar. Bu istihbari kaynaklarından en önemli bilgi kaynaklarımızdan bir tanesi vatandaşlarımız, esnafımız. Dolayısıyla vatandaşlarımızdan ve esnafımızdan ricamız normal yaşamlarında şüpheli gördükleri şahısları veya araçları vakit geçirmeden güvenlik güçlerimizle paylaşmaları. Bu tür saldırıların ilimizde olmasını önleme bakımından son derece önem taşıyor. Vatandaşlarımızla birlikte etkin bir işbirliği yaparsak umarız ki ilimizde böyle üzücü olaylar meydana gelmez. Terör örgütlerinin hedeflermiş olduğu hem ilimizde hem ülkemizde huzur bozma amaçlarına sekte vurmuş oluruz. Vatandaşlarımız hiç merak etmesinler devletimiz her türlü tedbiri alıyor.” 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.