VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

POLİS ÖZEL HAREKATA ÖZEL İLGİ

2 Ocak 2017

.....................

Bolu Valisi Aydın Baruş sevgi evlerinde kalan çocukları, karakollarda görevleri başındaki emniyet mensuplarını ve 2017 yılının ilk bebekleri ile ailelerini ziyaret etti. Vali Baruş bir süre önce kentte göreve başlayan Polis Özel Hareket polislerine özel ilgi gösterdi.

 Bolu Valisi Aydın Baruş ve eşi Nagihan Baruş, ilk olara sevgi evlerini gezdiler. Sevgi Evleri'ndeki çocuklarla sohbet eden ve onların oyunlarına iştirak eden Vali Baruş ve eşi Nagihan Baruş, çocuklarla uzun süre sohbet ettiler. Sevgi evlerini sık sık ziyaret eden Vali Baruş ve eşi Nagihan Baruş’u çocukların tanıması nedeni ile samimi bir ortamda geçen ziyaretlerde çocuklara çeşitli hediyeler de verildi. Ziyaretlerde Aile ve Sosyal Politikalar Müdür Vekili Timuçin Erem de hazır bulundu.

 PÖH ekipleriyle sohbet etti

 Bolu Valisi Aydın Baruş’un ikinci durağı ise İzzet Baysal Bahçelievler Polis Merkezi Amirliği’nde  görevleri başında olan polis memurlarına oldu. İzzet Baysal Bahçelievler Polis Merkezi Amirliği’ne giden Vali Baruş’u İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel karşıladı. Ziyarette ayrıca Bolu’ya göreve gelen Polis Özel Hareket (PÖH) ekibi de yer alırken, Vali Baruş PÖH ekibi ile bir süre sohbet etti.

POLİSLERE ÖVGÜ YAĞDIRDI  

Buradaki ziyarette de her polis memurunun yanına giden ve yeni yıllarını kutlayan Vali Baruş, Bolu'daki huzuru sağlamada  gece gündüz özverili bir şekilde çalışan emniyet  mensuplarını tebrik ederek, “İlimizin asayişi ile ilgili çok büyük katkınız var ve özverili bir şekilde çalışıyorsunuz. İlimizdeki vatandaşlarımızın rahat bir şekilde uyuması sizlerin özverili bir şekilde çalışmasına bağlı. Allah yardımcınız olsun” dedi.  

  • POLİS ÖZEL HAREKATA ÖZEL İLGİ
  • POLİS ÖZEL HAREKATA ÖZEL İLGİ
  • POLİS ÖZEL HAREKATA ÖZEL İLGİ
  • POLİS ÖZEL HAREKATA ÖZEL İLGİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.