VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BİTSİN ARTIK BU KAVGA...

1 Ocak 2017

........................

Bolu Dağı’nda bulunan Avrupa’nın en büyük otoyol tesisi Highway Alışveriş Merkezi’nin D-100 bağlantı yoluyla ilgili sorunlar çözülüp karayolu açılmışken, Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından bağlantı yolu tekrar kapatıldı. Bolu’nun bu önemli tesisinin bağlantı yolu için yapılan kavganın Bolu’ya hiçbir faydası yok. Kaybeden Bolu ve Bolulular olacak. Bolulular ve çalışanlar en kısa sürede gerginliğin sona ermesini istiyor.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün elindeyken her türlü kolaylığın sağlandığı tesis, bu yapıdan temizlendikten sonra arda arda yaşadığı sorunlarla gündeme gelmeye devam ediyor.

POLSAN YÖNETİMİ ELE ALDI

Fetullahçı yapılanmaya olan yakınlığıyla bilinen ve yürütülen operasyonlar kapsamında kaçak olan tesisin eski ortakları Adnan Daylan ve Ömer Baday döneminde karayolları ve orman bölge müdürlüğü tarafından tüm kanunsuzluklara göz yumulan tesiste, POLSAN’ın (Polis Sandığı) yönetimi ele almasının ardından yapılan düzenlemelere rağmen devletin yetkililer tarafından birçok zorluk çıkartılıyor.

ÇALIŞANLARA BÜYÜK ŞOK

Tesisin yeni yönetimi 2011 yılında yapılması gereken ve yıllarca kaçak kullanılan D-100 bağlantı yolu için gerekli düzenlemeyi yaparak D-100 yolundan tesise gelenler için otoban geçişini kapatarak HGS kaybını önledi. Yapılan düzenlemeyle yol projeye uygun hale getirilince geçtiğimiz günlerde Karayolları tarafından D-100 bağlantı yolunun açılmasına onay çıktı. Bolu’da binlerce kişiye istihdam sağlayan tesis çalışanları bu kararla mutlu olurken dün sabah büyük bir şokla karşılaştılar.

YOL TEKRAR KAPATILDI

Karayollarının yolun açılmasına izin vermesinin ardından, tesis yönetimi tarafından gerekli düzenleme yapılmışken bu kez de Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yolu tekrar kapattılar. Kapatılan çukurları tekrar açan Belediye ekipleri tesisin D-100 bağlantı yolunu tekrar trafiğe kapattı. Belediyenin bu tavrı üzerine büyük bir şok yaşayan tesis çalışanları ve esnaflar, Bolu Cumhuriyet Savcılığına giderek suç duyurusunda bulundular.

Kaynak - Bolu Havadis Gazetesi

3 yorum yapılmış
  • bolulu
    1 Ocak 2017 • 15:06
    orada çalışanlara yazık bu kadar eziyet çektirilmez oradan kaç kişi ekmekyiyor bunların vebalini kim verecek bir an evvel çözüme kavuşturulmalı
  • Kamil
    2 Ocak 2017 • 02:24
    Referandumdan önce açarlar merak etmeyin :))
  • bolubelediyedarphanesi
    2 Ocak 2017 • 12:40
    belediye bu yoldan geçenlerden de para ister kesin burayı da paralı geçiş yapacaklar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.