VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 31 ARALIK CUMARTESİ

31 Aralık 2016

.......................

1- Dörtdivan ilçesi, Orta Köyü halkından, Merhum Kemal GÜNEŞ'in eşi, Kemal ve Hasan GÜNEŞ'in anneleri, Enver KARAMAN'ın halası; Fatma GÜNEŞ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün Dörtdivan Orta Köy Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2- Alpagutbey Mahallesi halkından İsmail ve Hafize BİLGİN'in oğlu, Sabiha BİLGİN'in eşi, Elif ve Hamza BİLGİN'in babası, Gürsel,Yüksel,Tansel,Emine ve Basri'nin kardeşi, Fahrettin ARSLAN'ın damadı, Ömer ve Yasin BİLGİ'nin dayısı; Yılmaz BİLGİ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün İzzet Baysal Mahallesi Özayan Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

3- Okçular Köyü halkından Fatma TÜRK'ün eşi, Merhum Kadir ve Merhume Firdevs TÜRK'ün oğlu, İbrahim TÜRK'ün abisi, Uğur, Cihan TÜRK ve Ayten DUMAN'ın babası, Sabri DUMAN'ın kayınpederi, Mert, Yiğit TÜRK, Helin ve Devrim DUMAN'ın dedesi; Mehmet TÜRK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Semerkant Mahallesi Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Okçular Köyü Mezarlığı'na defnedilecektir.

 4- Gerede ilçesi, Yakakaya Köyü halkından Dursun ve Mustafa YÜKSEL'in annesi, Merhum Baki YÜKSEL'in eşi; Fatma YÜKSEL Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Gerede Yeni Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Yakakaya Köyü Mezarlığı'na defnedilecektir.

5- Mengen İlçesi Yumrutaş Köyü halkından Merhum Abdullah KARACAAĞAÇLI’nın oğlu, Gülay, Şenay ve Ferhat KARACAAĞAÇLI’nın babaları; Raif KARACAAĞAÇLI Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Mengen Yumrutaş Köyü Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

6- Mengen İlçesi Dereköy Köyü halkından taksici esnaflarından Seyfettin YEŞİLYURT’un ağabeyi, Gentaş Personelinden Birol YEŞİLYURT’un babası; Saffet YEŞİLYURT Hak’kın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün Türkbeyli Camii’nde kılınacak ikindi namazına müteakip Dereköy Köyü Mezarlığı’na defnedilecektir.

1 yorum yapılmış
  • NurayDikmen
    1 Ocak 2017 • 04:15
    Mehmet amcaya allah rahmet eylesin ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.