VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YENİ YILA KARLA GİRECEĞİZ

30 Aralık 2016

..................

İstanbul Ankara karayolunun Bolu Dağı kesiminde kar yağışı ve sis etkili oluyor. Diğer yandan Gölcük Tabiat Parkı güzelliği ile büyülüyor. Diğer yandan kar yağışının yeni yılın ilk saatlerinde kadar devam edeceği belirtildi. 

  Bolu Dağı’nın D-100 karayolu ve TEM otoyolu mevkilerinde öğle saatlerinde başlayan kar yağışı etkili olurken, güzergahta yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi zaman zaman 30 metreye kadar düşüyor. D-100 karayolunun Bolu Düzce il sınırında kar yağışı etkisini daha fazla gösteriyor. Kar yağışının yeni yılın ilk günlerine kadar devam etmesi bekleniyor.

GÖLCÜK TABİAT PARKI BEMBEYAZ

Gölcük Tabiat Parkı ve çevresindeki çam ormanları, kar yağışı ile birlikte beyaz örtüyle kaplandı. Tabiat parkında kar kalınlığı yarım metreye ulaştı. Soğuk hava ile birlikte donan gölün üzerindeki buz tabakası da karla kaplandı. Kar ile birlikte kartpostallık görüntülerin ortaya çıktığı Gölcük, ziyaretçilerin de ilgi odağı oldu. Ziyaretçiler, lapa lapa yağan kar altında göl turu atıp Gölcük manzarası eşliğinde bol bol selfie çekti. Tatilciler, kar ve doğanın keyfini çıkardı.

  • YENİ YILA KARLA GİRECEĞİZ
  • YENİ YILA KARLA GİRECEĞİZ
  • YENİ YILA KARLA GİRECEĞİZ
  • YENİ YILA KARLA GİRECEĞİZ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.