VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İKİ KARDEŞE 35 YIL HAPİS CEZASI

29 Aralık 2016

....................

Bolu’nun Mengen ilçesinde yılbaşı gecesi 13 yaşındaki N.Ö. isimli kıza cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla tutuklu yargılanan 2 kardeş toplam 35 yıl hapis cezasına çarptırıldılar. 

  Bolu’nun Mengen ilçesinde Ocak ayında meydana gelen olayda, annesi ve babasıyla yaşayan N.Ö. isimli 13 yaşındaki kız, erkek kardeşi D.Ö. ile birlikte yılbaşını arkadaşlarıyla kutlayacaklarını söyleyerek akşam saatlerinde evden ayrıldılar. İki kardeş gece eve dönmeyince ailesi şüphelenerek karakola kayıp başvurusunda bulundular. Mengen Belediyesi hoparlöründen kayıp oldukları yönünde ilan yayınlandığını duyan N.Ö. ve D.Ö. tekrar evlerine döndüler.

YILBAŞI PARTİSİ YAPMIŞLAR

İki gün sonra evlerine geri dönen kardeşlerden 13 yaşındaki N.Ö. polise verdiği ifadesinde, yılbaşı gecesi komşularının oğlu Kemal Yılmaz ve Murat Yılmaz’ın evinde yılbaşı partisi yaptıklarını söyleyerek başlarından geçen olayları anlattı. İfadeler üzerine Murat Yılmaz ve Kemal Yılmaz, 13 yaşındaki N.Ö.'ye cinsel istismarda bulundukları gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

  Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen karar duruşmasında, 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlamasıyla yargılanan kardeşlerden Kemal Yılmaz 22 yıl 6 ay, Murat Yılmaz ise 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldılar.

   

1 yorum yapılmış
  • Mengenli
    29 Aralık 2016 • 23:29
    Bi öğretmen kızlara taciz mesajı yazmış diye (sadece iddia) linç girişiminde bulunan mengenli! Bu kisiler için hiç bir tepki göstermemiştir.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.