VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU KAR YAĞIŞINA TESLİM...

29 Aralık 2016

...................

Bolu il genelinde dün gece başlayan kar yağışı sonrasında şehir merkezi beyaz büründü. Kar yağışının yeni yılın ilk gününe kadar devam edeceği belirtildi.

  2016 yılının son günlerinde Bolu şehir merkezi kar yağışına teslim oldu. Sabah saatlerinde başlayan ve etkisinin her geçen saat arttıran kar yağışı sonrasında Bolulular zor anlar yaşadı. Yılın en şiddetli kar yağışıyla mücadele Bolu’da belediye ekipleri kar temizleme ve kürüme çalışması yaptılar. Bazı sürücüler araçların zincir taktılar.

BOLU DAĞI KARA TESLİM

Bolu Dağı’nda dün gece saatlerinde başlayan kar yağışı sonrasında karayolu kar yağışına teslim olurken, D-100 karayolundan Düzce istikametine giden kamyon ve TIR’ların zincirsiz geçmelerine izin verilmiyor.   İstanbul Ankara karayolunun Bolu Dağı kesiminde tipi şeklinde devam eden kar yağışı sonrasında TEM otoyolu ve D-100 karayolunda ulaşımda aksamalar yaşanıyor. Güzergahta çok sayıda maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Karayolları ekipleri kar kürüme ve tuzlama çalışması yaparken, kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı.

  D-100 karayolunun Elmalık mevkinden Düzce istikametine giden kamyon ve TIR’ların zincirsiz geçişlerine izin verilmiyor. Polis ekipleri sürücüleri zincir takmaları konusunda uyarıyor.

 

  • BOLU KAR YAĞIŞINA TESLİM...
  • BOLU KAR YAĞIŞINA TESLİM...
  • BOLU KAR YAĞIŞINA TESLİM...
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.