VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA ÖNLEMLER ARTTIRILDI

28 Aralık 2016

.........................

İstanbul ve Kayseri’de yaşanan terör saldırıları sonrasında Bolu’da tüm devlet kurumlarından güvenlik tedbirleri üst seviyeye çıkartıldı. Bolu Komando Tugayı ve devlet kurumlarının çevresinde önlemler arttırıldı. Hastanelerde çalışan tüm personelin günün 24 saati telefonlarını hiç kapatmamaları talimatı verildi. Alınan önlemlerin genel olduğu ve vatandaşların tedirgin olmaması istendi.

Köroğlu Gazetesi’den Arzu Sarı’nın haberine göre, 17 Aralık Cumartesi günü Kayseri Erciyes Üniversitesi yakınında çarşı iznine çıkan askerlere yönelik düzenlenen saldırıda 14 askerimiz şehit olmuş 56 kişi de yaralanmıştı. Yaşananların ardından 2. Komando Tugay Komutanlığı’nın bulunduğu Bolu’da da kırmızı alarma geçildi. 

SAĞLIKÇILAR ALARMDA!

Kayseri’deki hain terör saldırısının ardından yaralıların derhal bölgedeki hastanelere sevk edilerek tedavilerine başlanması ise Bolu’da öncelikle devlet hastanelerinde alarm verilmesine neden oldu.

KRİZ MASASI OLUŞTURULDU

Kayseri’deki hain saldırının sonrasında 2. Komando Tugay Komutanlığı’na ev sahipliği yapan Bolu’da da gerekli önlemlerin alınması için harekete geçildi. Bolu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Şevki Erkal’ın talimatıyla bir kriz masası oluşturuldu. Hastanelerde çalışan tüm personelin günün 24 saati telefonlarını hiç kapatmamaları istendi. Ayrıca personelin birinci derece akrabalarının da iletişim bilgileri alınarak ulaşımda bir aksaklık yaşanmaması için önlem alındı. Öte yandan Komando Tugayında görev yapan subay ve astsubayların lojmanlara gidiş ve gelişleri esnasında polis ekipleri eskortluk yaparak çevre güvenliği alacak.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.