VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 28 ARALIK ÇARŞAMBA

28 Aralık 2016

......................

1-Gerede İlçesi Yakakaya köyünden, Seviller Mahallesi sakinlerinden Sercan ve Erkan Yalçınlı'nın babaları Emekli Postane memurlarından Müzeyyen Yalçınlı'nın eşi, Hüseyin Akman ve Fatma Bayram'ın eniştesi, Merhum Sezai Akman ve Münevver Akman'ın damadı, İsmail Bayram'ın bacanağı Emekli Öğretmen Yaşar YALÇINLI Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yeni Camii'nde kılınacak ikindi ve öğle namazı sonrası Yakakaya Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

2-Mengen İlçesi Bürnük Köyünden; Hüseyin AKBAŞ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Bürnük Köyü Camii'nde ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Tabaklar mahallesi halkından Şaziye AKSOY'un eşi,Hasan ve Emin AKSOY'un babası,Deniz,Doğa,Aslı ve Melike'nin dedeleri; Hüseyin AKSOY Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Siteler Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

4-Banaz köyü halkından Hasibe TEMİRTAŞ'ın eşi,Dilek,Melek,Yeliz ve Enes TEMİRBAŞ'ın babaları,İsmail,Sabri ve Sabriye'nin kardeşleri, İbrahim TEMİRBAŞ'ın abisi,(merhum)Arif TEMİRBAŞ ve (merhume) Huriye TEMİRBAŞ'ın oğlu; Sadettin TEMİRBAŞ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Banaz Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

5-Hamzabey köyü halkından (merhum)Tahsin ÖZTÜRK'ün eşi,Fevzi,İsmail Hakkı,(merhum)Şeref ÖZTÜRK,Murat ÖZTÜRK ve Kadriye AYVAZ'ın anneleri; Emine ÖZTÜRK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Hamzabey Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 6-Seben İlçesi halkından (merhum)Mehmet KIŞLAK'ın eşi,Necla TÜRK,Ali ve Hüseyin KIŞLAK'ın anneleri,Fikret TÜRK,Zelvinaz ve Sevim KIŞLAK'ın kayınvalidesi; Sıddıka KIŞLAK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Seben İlçesi Merkez Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Seben Merkez Aile Mezarlığı'na defnedilecektir.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.