VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VİDEO HABER - İŞÇİ SERVİSİ DEVRİLDİ

27 Aralık 2016

İSCİ SERVİSİ DEVRİLDİ- GUVENLIK KAMERASI paylaşan: safar24

..............................

Bolu’da Siteler Cami önünde işçi servisi ile bir otomobilin karıştığı kazada işçi servisi devrilirken, 2 kişi yaralandı. 

  Kaza, saat 15.30 sıralarında Karaçayır Mahallesi Şehit Selen Paşa caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Karaçayır Mahallesinde bulunan Siteler Camii önünde bulunan kavşaktan dönmekte olan Hasan Kalaycıoğlu yönetimindeki 14 S 0324 plakalı işçi servisi ile Hamdi Gökçe yönetimindeki 01 DGA 27 plakalı araç çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle devrilen işçi servisinin şoförü Hasan Kalaycıoğlu ile 01 DGA 27 plakalı araçta bulunan Kübra Gökçe yaralandı. Kazada yaralanan Kalaycıoğlu ve Gökçe olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Acil servisine kaldırıldı.

  Kaza nedeniyle trafik bir süre ulaşıma kapatılırken, Bolu Belediyesi temizlik ekipleri yolda temizlik çalışması yaptılar.

 

  • VİDEO HABER - İŞÇİ SERVİSİ DEVRİLDİ
  • VİDEO HABER - İŞÇİ SERVİSİ DEVRİLDİ
  • VİDEO HABER - İŞÇİ SERVİSİ DEVRİLDİ
1 yorum yapılmış
  • Anonim
    27 Aralık 2016 • 07:15
    Hadi araba yabancı 01 plaka otobüs şöförüne ne demeli? Ya dolu olsaydı otobüs ikisinin geçtiği yerde de dur tabelası var sorsan otobüscüye şöförüm diye gezer günde 10 kez geçtikleri dur tabelasında yavaşlamazlar bile neden çünkü arabaları büyük... Gördük büyük arabayı yatıverdi yerlere kimlere emanet ediyoruz canımızı...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.