VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

20 YAŞINDAKİ GENÇ KIZIN KAHREDEN ÖLÜMÜ

25 Aralık 2016

..................

İstanbul Büyükçekmece’de hastanenin önüne bırakılan Düzceli 20 yaşındaki Kübra Hıracı hayatını kaybetti. 20 yaşındaki kızın tecavüze uğradığından şüpheleniliyor.

Düzce Çamköy mahallesinde ailesinin yanında yaşayan Kübra Hıracı, iddiaya göre  İstanbul’a erkek arkadaşının yanına gitti. Erkek arkadaşı ile buluştuktan sonra hastalandığı ileri sürülen Kübra, özel bir hastanenin kapısına bırakıldı. Burada doktorların tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Kübra’nın ölümüyle ilgili şüpheli 2 kişiden biri yakalandı.

Habertürk Gazetesi’nden Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre; İstanbul Büyükçekmece’de özel bir hastaneye önceki gece bir araç yaklaştı. Araçtan inen 2 kişi, baygın haldeki genç bir kızı hastanenin önüne bırakarak uzaklaştı. Görevliler tarafından hemen hastaneye alınan genç kız, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Tecavüze uğradığından şüpheleniliyor

Tecavüz ihtimali üzerinde duran doktorlar durumu hastane polisine bildirdi. Olay yerine çağrılan polis, genç kızın Akçakoca Sarıyayla nüfusuna kayıtlı 20 yaşındaki Kübra Hıracı olduğunu tespit etti. Vücudunda herhangi bir darp izi bulunmayan genç kızın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adlı Tıp Kurumu’na gönderildi.

2 şüpheliden biri yakalandı

Genç kızın ölmesinin ardından Cinayet Büro Amirliği ekipleri de devreye girdi. Yapılan çalışmalarda, genç kızın Düzce Çamköy mahallesinde ailesinin yanında  yaşadığı ve İstanbul’a erkek arkadaşı olduğu ileri sürülen kişinin yanına geldiği öğrenildi. Çalışmalarda, Kübrayı  hastaneye bırakan 2 kişinin kimlikleri de tespit edildi. Polisin yaptığı operasyonda şüphelilerden biri bulunarak gözaltına alındı.

İstanbul emniyeti ölüm olayı ile ilgili soruşturmayı derinleştirdiği ifade edildi.

1 yorum yapılmış
  • BenDayssalih
    25 Aralık 2016 • 23:42
    Tecavüz olayı yalan sadece şeker bin ikiyüzlere çıkmış ondan dolayıdır konuyu saptırmayalım
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.