VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

300 BİN BARAJINA AZ KALDI

25 Aralık 2016

....................

Ak Parti hükümetinin büyükşehir olma şartı olan 750 bin olan nüfus rakamını 300 bine çekeceğini açıklamasının ardından başlatılan çalışmalar meyvesini veriyor. Bolu nüfusu 300 bine ulaşmak üzere.

Bolu Takip Gazetesi’nden Hakan Aydın’ın haberine göre, Ak Parti hükümetinin Büyükşehir kanunda yapacağı değişiklik sonrası Bolu’nun da büyükşehirlerin içerisinde yer alması için neredeyse seferberlik ilan edilmişti. İlçe belediyeleri ve özellikle Bolu Belediyesi başta AİBÜ öğrencilerinin ikametlerini Bolu’ya aldırmaları yönünde girişimlerde bulunmuş, ilçe belediyeleri de il dışında yaşayan hemşerileri ile toplu görüşmeler yaparak ikametlerini Bolu’ya aldırmaları yönünde girişimlerde bulunuyorlardı.

300 BİN BARAJINA AZ KALDI

TÜİK’in son açıklanan nüfus istatistiklerinde Bolu’nun nüfusunun 291 bin 95 olduğu belirtilmişti. Özellikle son 15 günde gerçekleştirilen işlemler sonrası TÜİK’ten gelen bilgilere göre Bolu’nun nüfusunun 298 bin 400 rakamına dayandığını gösteriyor. Son hafta yapılacak çalışmalar ile 300 bin rakamının geçilmesi hedefleniyor.

3 yorum yapılmış
  • Merve
    25 Aralık 2016 • 11:08
    Bolu öğrencilerine yaptığınız bu emri vaki yi Bimere şikayet ile taçlandırdık. Biliyoruz şikayetler bir işe yaramayacak..
  • zcann
    25 Aralık 2016 • 11:40
    Okulda akademisyenler bile ikametgah konusunda öğrencileri uyarır oldu. Yurtlardan atılma tehtidi söylentileri geldi... Bu şartlar altında Büyükşehir Belediyesi olmak istemiyoruz... Bolunun toprağının taşının değerlenmesini, kaybedilmesi istemiyoruz. Yakın köylerin tarım arazilerinin tarladan arsaya çıkmasını istemiyoruz, bu kabul edilemez, Gelişmediğimizi aslında tükendiğimizi farketmenizi diliyorum. Büyükşehire HAYIR diyorum... Çocuklarımıza torunlarımıza b
  • Asli
    25 Aralık 2016 • 14:20
    Bize zorla aldirdiniz ikametgahi.ogrenci kartlarimizi iptal etmekle tehdit ettimiz resmen.ikametgahlati geri tasimayi ihmal etmiyoruz!!!!!!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.