VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TELEFON DOLANDIRICILARINA POLİS BASKINI

25 Aralık 2016

.....................

Düzce'de, telefonla arayıp kendisini polis olarak tanıttığı iki kadını dolandıran kişinin paraları almak için kullandığı 2 kuryenin evine Bolu’da baskın yapıldı.

Düzce'de oturan 66 yaşındaki S.K. adlı kadını arayıp kendisini polis olarak tanıtan kimliği belirsiz kişi, iddiaya göre isminin FETÖ ile ilişkilendirildiğini, bundan kurtulması için operasyon yapacaklarını söyleyerek para istedi. Paniğe kapılan kadın, evinde bulunan 52 bin lirayı ve 30 bin lira değerindeki ziynet eşyasını poşete koyarak eve gelen Ömer O. adlı kuryeye teslim etti.

ARACIN ALTINA BIRAKTI

Ardından 57 yaşındaki R.Ö. adlı kadını arayan aynı kişi, eşinin isminin kuyumcu soygununa karıştırıldığını, kurtarmak için aynı şekilde para istedi. R.Ö., 2 bin 600 lira para ve 30 bin liralık ziynet eşyasını poşete koyup dolandırıcının söylediği Aziziye Mahallesi'nde bir aracın altına bıraktı. Ömer O., buradan poşeti alarak uzaklaştı.

BOLU’DAKİ EVE POLİS BASKINI

İki kadının dolandırıldıklarını anlayarak polise başvurması üzerine çalışma başlatıldı. Güvenlik kamera görüntüleri incelenerek eşkali belirlenen Ömer O., Bolu'da saklandığı evde polis operasyonuyla yakalandı. Evde yapılan aramada para ve ziynet eşyaları bulundu. Evde ruhsatsız pompalı tüfek de ele geçirildi.

OTOBÜSE OPERASYON

Ömer O.'nun ifadesi doğrultusunda, parayı kendisinden alıp Şanlıurfa'da yaşadığı belirlenen telefon dolandırıcısına ulaştıran Suriye uyruklu Y.Ş. adlı kadın da Şanlıurfa'dan Bolu'ya gelen yolcu otobüsünde yakalandı. Gözaltına alınan kuryeler Ömer O. ve Y.Ş., emniyetteki işlemleri ardından adliyeye sevk edildi.

1 yorum yapılmış
  • Vicdanli
    26 Aralık 2016 • 15:10
    Bunlarin diluni koparacaksinki bir daha telefonla kinusamadin.elinun birini keseceksin.Ayaginin birinide dizinden vuracaksin.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.