VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FUAT ÇAPA MAÇI DEĞERLENDİRDİ

24 Aralık 2016

.........................

Boluspor devrenin son karşılaşmasında kendi evinde Yeni Malatyaspor’a 5-1 mağlup olurken, Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Erdi ve Andre bugün iğneyle sahaya çıktılar. Bundan dolayı sıkıntı olacağını tahmin ediyorduk. Ama skorun bu şekilde olacağını ve oyunu bu kadar kötü oynayacağımızı hiç beklemiyorduk. Ancak kimsenin kötü oynamaya veya kötü mücadele etmeye hakkı yok” dedi.

Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Bazı neticeleri daha önceden öngöremiyorsunuz. Bugünkü karşılaşmanın bizim açımızdan zor geçeceğini biliyorduk. Hafta içinde serum yiyen iki tane oyuncumuz vardı. Erdi ve Andre bugün iğneyle sahaya çıktılar. Bundan dolayı sıkıntı olacağını tahmin ediyorduk. Ama skorun bu şekilde olacağını ve oyunu bu kadar kötü oynayacağımızı hiç beklemiyorduk. Ancak kimsenin kötü oynamaya veya kötü mücadele etmeye hakkı yok” dedi.

“Pozisyonları değerlendirseydik maç değişebilirdi”

Maçın bir bölümünden sonra oyuncularının inancının kalmadığını ifade eden Fuat Çapa, “Rakip tecrübesini çok iyi bir şekilde değerlendirdi. Bu sahada kısa paslarla çıkmaya çalışırsanız sıkıntı yaşarsınız. Onlar mümkün olduğu kadar topu bizim alana yığmaya çalıştılar. Onlar pozisyon üretmeye çalıştılar, biz ise kazandığımız topları kısa kısa oynadık. 4-1’den sonra soyunma odasında oyuncularımızla konuşmalar yaptık. Eğer yakalamış olduğumuz ilk 10-15 dakika içerisindeki pozisyonlardan bir tanesini değerlendirmiş olsaydık maçın şekli değişebilirdi. Açıkçası o pozisyonları da kaçırdıktan sonra maçı çevirmeye kimsenin inancı kalmadı” şeklinde konuştu.

1 yorum yapılmış
  • fatihTATAR
    26 Aralık 2016 • 05:42
    BEŞİKTAŞ OYNAYAN TAKIMI SÜRSEYDİN DAHA İYİYDİ.BİR TÜRLÜ KADROYU OTURTAMADIN HOCA.BU SKORU HİÇ UNUTMA.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.