VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

14 MEMUR GERİ DÖNDÜ 11'İ AÇIĞA ALINDI

23 Aralık 2016

....................

Bolu'da 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında başlatılan soruşturma kapsamında açığa alınan devlet memurlarından 14’üne görevleri iade edildi. Son 10 gün içinde 11 devlet memuru da görevlerinden uzaklaştırıldı. FETÖ soruşturmasında görevden uzaklaştırılan toplam memur sayısının 179, görevden ihraç edilen memur sayısının ise 447 olduğu belirtildi.

FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Bolu’da 15 Temmuz darbe girişimi sonrası terör örgütüyle ilişkisi olduğu iddiasıyla görevlerinden uzaklaştırılan devlet memurlarından 11’i görevlerine iade edildi. Görevleri iade edilen  devlet memurlarının 4’nün İl Özel İdare, 5’nin müftülük ve 5’nin de Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nde görev yaptıklarını ifade edildi.

11 KİŞİ AÇIĞA ALINDI

 Son 10 gün içinde açığa alınan memur sayısının 11 olduğu ifade edildi. Açığa alınan memurların 1’İ Mülki İdare, 3’ü adliyede görevli savcılık personeli ve 7’sinin de Milli Eğitim Müdürlüğü görevli oldukları belirtildi.

TOPLAM İHRAÇ SAYISI

OHAL Bürosundan yapılan açıklamada görevden uzaklaştırılan toplam memur sayısının şu an için 179, görevden ihraç edilen memur sayısının ise 447 olduğu belirtildi.  

Kaynak - Hakan Aydın - Bolu Takip Gazetesi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.