VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EL BAB'TAN ACI HABER

21 Aralık 2016

...................

El Bab bölgesinde, terör örgütü DAEŞ'in saldırısında 4 asker şehit oldu, 15 asker yaralandı. Çok sayıda teröristin öldürüldüğü bildiriliyor. El Bab'ta çatışmalar sürüyor. 40'tan fazla terörist öldürüldü.

Türk Silahlı Kuvvetlerinden yapılan bilgilendirmeye göre, DEAŞ başta olmak üzere terör örgütlerinin yarattığı tehdidi bertaraf ederek hudut güvenliğini artırmak ve koalisyon güçlerine destek vermek için Suriye'nin kuzeyine yönelik 24 Ağustos'ta başlatılan harekat devam ediyor.

4 ŞEHİT, 15 YARALI

Harekat kapsamında El Bab ve civarında devam eden çatışmalarda Özgür Suriye Ordusu'na destek veren Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarındaki 4 asker şehit oldu, biri ağır 15 asker yaralandı. Yaralıların sevk edildikleri hastanelerde tedavilerine başlanırken, ağır yaralı askerin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

"TSK'NIN SAHRA HASTANESİ YOK"

Öte yandan askeri kaynaklar, "DEAŞ üyesi teröristlerin TSK'nın bölgedeki sahra hastanesine yönelik saldırı düzenlendiği" iddialarını yalanladı. Yetkililer, Türk Silahlı Kuvvetlerinin El Bab'da sahra hastanesinin bulunmadığını açıkladı.

ÇATIŞMALAR ŞEHİR HASTANESİ CİVARINDA

El Bab'daki çatışmalar merkezdeki teröristlerin barınma ve silah ve cephane deposu haline getirdiği şehir hastanesi civarında sürüyor. Söz konusu hastanenin bulunduğu bölge DEAŞ tarafından yoğun korunan ve El Bab'a hakim bir tepenin yamacında yer alırken, yoğun çatışmalar devam ediyor.

Çatışmada çok sayıda teröristin öldürüldüğü bildiriliyor. El Bab'ta çatışmalar sürüyor. 40'tan fazla terörist öldürüldü.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.