VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 21 ARALIK ÇARŞAMBA

21 Aralık 2016

......................

1- Tabaklar Mahallesi halkından Hafız Merhume Habibe Seher ile merhum Ömer Çamlıbel'in oğlu, Merhume Meliha Çamlıbel'in eşi, Muhtar Levent ve Ömer Lütfü'nün babaları, Alican, Atahan, Çağhan, Atahan'ın dedeleri, Fisun ve Meltem'in kayınbabaları, Tarık ve Tarhan'ın dayıları; Ali Murtaza ÇAMLIBEL Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Siteler Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığı'nda defnedilecektir.

2- Sümer Mahallesi sakinlerinden, Ayşe GÜNDÜZ'ün eşi, Ahmet GÜNDÜZ'ün abisi, Hamide DEMİREL'in kardeşi, Ahmet , Durmuş, Nazım DUMAN ve Fatma ÇELİK'in babaları, Süleyman ÇELİK'in kayınpederi, Mustafa, Hülya ÇELİK, Harun ve Burak DUMAN'ın dedeleri; Mustafa GÜNDÜZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sümer Yeni Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar Mezarlığı'na defnedilecektir.

 3- Bahçelievler Mahallesi sakinlerinden, Hikmet, Yener, İsmet ve Mehemet BANDAKÇIOĞLU'nun kuzeni Merhum Mehmet YÖNDER'in kızı emekli öğretmen; Aynur YÖNDER Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Karamanlı Mahallesi Yeşil Camii'de kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.