VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TEHLİKELİ EĞLENCE

19 Aralık 2016

......................

Bolu’nun doğa harikası mekanı Gölcük Tabiat Parkı’nda bulunan göl soğuk hava sonrasında dondu. Tatilciler donan göl üzerinde yürüyerek tehlikeye aldırış etmeden fotoğraf çektirdi. 

Binlerde tatilciye ev sahipliği yapan Gölcük Tabiat Parkı karla kaplı çam ormanlarıyla büyülerken, gece eksi 20’ye düşen hava sıcaklığı sonrasında tabiat parkında bulunan göl dondu. Tatilciler tabelalarla yapılan uyarılara göl üzerinde yürüyüş yaparak bol bol fotoğraf çektirdi.

ABANT GÖLÜ’DE DONDU

Dün gece en düşük sıcaklık sıfırın altında 29.8 olarak ölçüldü. Soğuk hava ile birlikte Abant Tabiat Parkı'ndaki göl buz tuttu.

Son günlerde etkili olan soğuk hava nedeniyle Bolu buz kesti. Meteoroloji İl Müdürlüğü verilerine göre kent merkezinde hava sıcaklığı gece sıfırın altında 13, Batı Karadeniz Ormancılık ve Araştırma Enstitüsü'nün Sarıalan Yaylası'nda yer alan istasyonunda da sıfırın altında 29.8 derece olarak ölçüldü. Doğa harikası Abant Tabiat Parkı'nda da sıcaklık gece sıfırın altında 17-18'lere geriledi. Dondurucu soğuk ile birlikte Abant Gölü buz tuttu. 125 hektar büyüklüğündeki göl yüzeyinin tamamı buz tabakasıyla kaplandı. Abant'taki otellerin çatılarında da uzun buz sarkıtları oluştu

  • TEHLİKELİ EĞLENCE
  • TEHLİKELİ EĞLENCE
  • TEHLİKELİ EĞLENCE
  • TEHLİKELİ EĞLENCE
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.