VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BU HİÇ HESAPTA YOKTU

17 Aralık 2016

...........................

Lider Boluspor Şanlıurfaspor deplasmanında hiç beklemediği bir mağlubiyet aldı Kırmızı beyazlı ekibimiz, Jansen ve Emre Kılınç’ın olmadığı maçta sahada 4-0 mağlup ayrıldı.

Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa iki kanat oyuncusundan yoksun çıktığı Şanlıurfaspor karşısında Andre Santos'u sol kanatta oynatırken, Murat Yıldırım forvet arkasında yer aldı. Tunahan çiçek ise Emre'nin yerine sağ kanatta görev aldı.  

GOLER PEŞ PEŞE GELDİ

Boluspor rakip kalede bir kaç pozisyon yakalasa da karşılaşma da ilk gol Berkay ile ev sahibi ekipten geldi.  35'inci dakikada öne geçen Şanlıurfaspor'a karşı eşitliği sağlamaya çalışan ekibimizin direnci 4 dakika sonra tamamen kırıldı. Batuhan Karadeniz skoru ikiye taşırken ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.

DEĞİŞİKLİKLER DE FAYDA ETMEDİ

İkinci yarıya Santos ve Renato'nun yerine İsmail Yıldırım ve Ozan Karabacak oyuna dahil oldu. Fuat hoca Özgür İleri'yi stopere çekerken, İsmail'e sol kanatta, Ozan'ı orta sahada görevlendirdi. Elindeki dar kadro ile 2 farklı geride götürdüğü maç için son kozlarını oynayan Çapa'nın bu hamleleri de yeterli gelmedi.  Şanlıurfaspor ikinci yarıda bulduğu iki golle maçı 4-0'a taşıdı ve Boluspor büyük umutlarla gittiği Urfa'dan eli boş dündü. 

1 yorum yapılmış
  • bolulu
    17 Aralık 2016 • 08:16
    yazıklar olsun hepsinede takımda futbol ruhu yok kaleci derhal gönderilsin evide otursun takımı yakan isim bu takımla şampiyonlugu bırak alt sıralara inmesinde malatyada yenerse süper olur
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.