VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA FACİADAN DÖNÜLMÜŞTÜ

17 Aralık 2016

...........................

Kayseri’deki 1. Komando Tugayı askerlerini taşıyan servis otobüsüne yapılan bombalı saldırı sonrasında akıllara 7 Nisan 2016 tarihinde Bolu’nun Paşaköy Mahallesi’nde PKK’lı teröristlerin hücre evine yapılan baskında 2 canlı bombanın öldürülmesi geldi. Canlı bombaların hedefinin PKK terör örgütüyle  yıllarca mücadele eden Bolu 2. Komando Tugayı olduğu iddia edilmişti. Bolu polisinin müthiş istihbarat çalışması ve  Ankara polisinin desteğiyle canlı bombalar ölü ele geçirilmişti.

Kayseri’de Bolu 2. Komando Tugayı ile birlikte PKK terörü ile mücadele eden 1. Komando Tugayı askerlerini taşıyan servis otobüsüne bomba yüklü araçla yapılan hain saldırıda 13 askerimiz şehit olurken, 55 askerimiz yaralandı.

YÜZLERCE TERÖRİSTİ ÖLDÜRDÜLER

Bolu 2. Komando Tugayı ve ve Kayseri 1. Komando Tugayı son 1 yılda özellikle Hakkari ve Şırnak bölgesinde yüzlerce PKK’lıyı öldürdü. PKK'lıların korkulu rüyası olan hain saldırıda hedef alınan komandoların tugayı son 5 ay içerinden Hakkâri bölgesinde aralarında üst düzey sorumlularında bulunduğu yüzlerce PKK'lı teröristti etkisiz hale getirmiş, arazide tespit ettiği PKK Örgütüne ait 50 sığınak'ı imha ederek çok sayıda silah, mühimmat ve yaşamsal malzemeleri ele geçirerek örgüte ağır darbe vurdular.

2 CANLI BOMBA BOLU'DA ETKİSİZ HALE GETİRİLMİŞTİ

7 Nisan 2016 tarihinde Bolu Emniyet Müdürlüğü ve PÖH ekipleri, Berberler Sokak'taki 4 bloktan oluşan Paşakent Sitesi'nde bulunan bir apartmana girdi ve dairelerdeki aileleri gizlice tahliye etti. Daha sonra apartmanın beşinci katındaki terör örgütünün hücre evine PÖH ekipleri tarafından saat 23.45 sularında baskın yapıldı.  Bu sırada çıkan ve yaklaşık yarım saat süren çatışmada canlı bomba etkisiz hale getirildi. Sabaha karşı çatıda çatı da saklanan diğer terörist çatıdan atlayarak ölmüştü.

HEDEFİN KOMANDO TUGAYI OLDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ

Bolu polisinin müthiş istihbarat çalışması ve takibi sonrasında teröristler Ankara’dan gelen Polis Özel Harekat ekipleri tarafından öldürülmesini ardından, canlı bombaların hedefinin Bolu 2. Komando Tugayı olduğu iddia edilmişti. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.