VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 17 ARALIK CUMARTESİ

17 Aralık 2016

..................

1-İhsaniye Mahallesi halkından, Merhum Şöför Cafer Tekin'in eşi, Mehmet, Kamile, Durmuş, Yaşar, Sabriye ve Sabri Tekin'in anneleri, Ramis, Caner, Merhum Cengiz Tekin, Merhume Kezban Tekin, Sevinç, Dilek ve Emine Tekin'in babaanneleri, Hatice ve Nadide Tekin'in kayınvalidesi, yukarı çarşı esnaflarından İbrahim Bayram'ın ablası, Ahmet, Mehmet ve Metin Bayram'ın halaları, Lütfiye TEKİN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Büyükcami Mahallesi Yıldırım Beyazıt Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Paşaköy Mezarlığı'na defnedilecektir.

2-Seben İlçesi halkından, merhum Niyazi Çetinkaya'nın eşi, emekli Ziraat Teknisyeni Hayrettin Akar, emekli Öğretmen Ahmet Çetinkaya ve Eczacı Sevim Kışlak'ın anneleri, Necla Akar, Safiye Çetinkaya ve Hüseyin Kışlak'ın kayınvalidesi, Adile ÇETİNKAYA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kalıcı Konutlar yolu üzeri Gazi Konutlarındaki Hüseyin Kışlak'ın evinden alınarak Kültür Mahallesi Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

3-Mudurnu İlçesi Ordular Köyü halkından, merhum Saniye Kol'un eşi, Sami Kol ve merhum Ayşe Durak'ın babaları, Haydar YOL Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Mudurnu Ordular Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir

4-Borazanlar Mahallesi sakinlerinden, merhum İhsan Fırat'ın eşi, Nejla Zilan, Nejat, Necmettin, Mustafa Fırat ve Nesrin Güler'in anneleri, Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Teknisyenlerinden Ali Osman Güler'in kayınvalidesi, Emine FIRAT Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Borazanlar Mahallesi Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Karaköy Mahallesi Mezarlığı'na defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.