VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALİ ERCOŞKUN'A FEZLEKE ŞOKU

16 Aralık 2016

.....................

Bolu Takip Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hakan Aydın, gündeme bomba gibi düşecek bir habere imza attı. Bolu Cumhuriyet Savcılığı tarafından, Ak Parti Bolu milletvekili Ali Ercoşkun hakkında dokunulmazlığının kaldırılması için hazırlanan fezleke Adalet Bakanlığı’na gönderildi.

Bakanlık gönderilen fezlekeyi inceledikten sonra, TBMM başkanlığına göndermesi gerekiyor. TBMM ise dokunulmazlığın kaldırılıp kaldırılmaması hakkında kararını verecek.

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, FETÖ/PDY Terör Örgütü üyesi olduğu iddiasıyla tutuklanarak cezaevine konulan İl Genel Meclisi eski Başkanı Mücahit Kutlu’yla ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Ercoşkun yaptığı açıklamalarda yerel basına yansımış ve kamuoyunda tartışmalara neden olmuştu.

VATANDAŞLAR ŞİKAYETÇİ OLDU

Ali Ercoşkun’un açıklamalarının ardından Bolu Cumhuriyet Savcılığı’na, yürütülen soruşturmayı etkilediği için vatandaşlar tarafından şikayet dilekçeleri verildiği belirtildi.

SAVCILIK HAREKETE GEÇTİ

Gelen şikayetler üzerine harekete geçen Bolu Cumhuriyet Savcılığı, Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun hakkında bir dosya hazırlayarak Adalet Bakanlığı’na gönderdi. Hazırlanan dosyada Ali Ercoşkun’un yaptığı açıklamalarla yürütülen soruşturmayı etkilemeye çalıştığı yönünde yapılan şikayetler eklenirken, basına yansıyan açıklamaları da dosyaya konuldu.

TBMM’NİN KARARI BEKLENİYOR

Bolu Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan fezleke Adalet Bakanlığı aracılığı TBMM’ye gönderildi. Fezleke ilk olarak TBMM Anayasa Adalet Karma Komisyonu'nda görüşülecek. Komisyon üyeleri Ali Ercoşkun’undokunulmazlığının kaldırılması yönünde bir kanaate varırsa fezleke Genel Kurul’a gönderilecek. Eğer Genel kurul dokunulmazlığın kaldırılmasına karar verir ise dosya Bolu Cumhuriyet Başsavcılığa geri gönderilecek.

4 yorum yapılmış
  • Yurtta
    17 Aralık 2016 • 02:59
    Anlamadim. Fezlekeyi kim vermiş? Gazeteciler mi? Allah allah.
  • FilizYurt
    17 Aralık 2016 • 00:14
    Ne zamandan beri gazeteciler hüküm vermeye başladı. Zaten yazık Bolu.ya. Sizin gibi gazeteciler en büyük kötülüğü çıkarları icin Bolu ya yapıyor. Bütün alem biliyor ki sizler kaliteli insanlarin seviyesine ulasamazsiniz.
  • halk
    18 Aralık 2016 • 09:40
    neden rahatsızsınız filizyurt hanım suçsuzsa bişey olma
  • Seferalbayrak
    6 Mart 2017 • 13:00
    Ben ali beyi 30 yıldır çok iyi tanır ve onun dürüst adam gibi adam kimse ile ilgisi hele feto metro yla işi olmaz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.