VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAĞLIKTA BÜYÜK DEĞİŞİM PLANLANIYOR

15 Aralık 2016

.......................

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Köroğlu Devlet Hastanesi’nin bütün bölgelere hizmet edecek bir Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi olmasını istiyoruz. Aynı şekilde İzzet Baysal Devlet Hastanesi de tamamen akıl ve ruh sağlığı hastanesine dönüştürülecek” dedi.

İzzet Baysal Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin de şehir içinde sıkışıp kaldığını dile getiren Başkan Yılmaz, bu alanın da Kent Meydanı projesine dahil edileceğini söyledi.

BÜYÜK DEĞİŞİM PLANLANIYOR

Alaaddin Yılmaz, Sağlık Bakanlığı için ilginç teklifinden bahsederek, “Köroğlu Devlet Hastanesi’nin bütün bölgelere hizmet edecek bir Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi olmasını istiyoruz. Aynı şekilde İzzet Baysal Devlet Hastanesi de tamamen akıl ve ruh sağlığı hastanesine dönüştürülecek. Bolu Fidanlığı olarak kullanılan Karacasu yolundaki araziye ise tüm branşların olduğu devasa bir hastane yapılmasını arzu ediyoruz. Böylece sağlık alanında da Bolu çevre illere hizmet edebilecek noktaya gelecektir. AİBÜ’ye ait Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi bahçesini ve etrafındaki alanı da kapsayacak yaklaşık 15 dönümlük bir araziye yeni bir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi yapılacak” diye konuştu.

Haber – Ebru Eyvazoğlu

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.