VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 13 ARALIK SALI

13 Aralık 2016

..................

 1-Karca köyü halkından (merhume) Müşerref AKKAN'ın eşi, Mehmet AKKAN, Ayşe  ÇAKIR ve Behiye KARAÇAM'ın babaları, Mustafa ÇAKIR ve Akpınar Keçeci camii müezzini Cemalettin KARAÇAM'ın kayınpederi, Mehmet AKKAN'ın dedesi; Selahattin AKKAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sümer Mahallesi Sümer Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Karca Köyü Mezarlığı'nda defnedilecektir.

 2-Aşağıkuzuören köyü halkından, Şaziye SAVAŞ'ın eşi, savaş tesisatın sahibi Ercan ve Tuncay SAVAŞ'ın babası, Naim ve Mehemet SAVAŞ'ın abisi; Hasan SAVAŞ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Aşağıkuzuören Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Gerede İlçesi Bahçelievler Mahallesi sakinlerinden İbrahim Atalay ve Halil Atalay'ın babaları, Muharrem Zongür'ün kayınpederi, Muhammed Raşit Atalay'ın dedesi Mehmet ATALAY Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yeni Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehir Mezarlığı'nda defnedilecektir.

 4-Gerede İiçesi Samat Köyünden Goca Mustafagilin Nihat Coşkun'un eşi, İsmail Coşkun'un yengesi, Murat Coşkun'un annesi, Mustafa Kemal Coşkun'un büyükannesi; Sakine COŞKUN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Samat Köy Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığında defnedilecektir.

5-Gerede İlçesi Örencik Köyünden; Merhum Cafer Altun'un oğlu, Mustafa Altun'un abisi, Murat Altun'un babası; Hasan ALTUN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Örencik Köy Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.