VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GAZETECİLERDEN EMNİYETE BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ

12 Aralık 2016

........................

Bolu Gazeteciler Cemiyeti (BGC) üyeleri İstanbul Beşiktaş’ta yaşanan hain terör saldırısı sonrası Bolu Emniyet Müdürü İbrahim Özel’e taziye ziyarette bulundu.

İstanbul da meydana gelen hain saldırı sonrasında Bolu Emniyet Müdürü İbrahim Özel’e taziye ziyaretinde bulunan Bolu Gazeteciler Cemiyeti üyeleri polislere karanfil verdi.

“EN AĞIR CEZA VERİLSİN”

BGC Başkanı Bülent Velioğlu  “Sizi ziyaret edip baş sağlığı dilemek istedik. Ne söylenir bilmiyorum ama her zaman teşkilatımızın yanında olduğumuzu göstermek için üzüntünüzü paylaşmak için sizi kısa da olsa rahatsız ettik. Allah devletimize zeval vermesin. Allah polis teşkilatımız emniyet teşkilatımız, jandarma teşkilatlarımızı bütün teşkilatlarımızı korusun. İnşallah böyle bir olay bir daha yaşanmaz. Bu olayın failleri de en ağır şekilde cezalandırılır. Teşekkür ederiz bizleri kabul ettiğiniz için” ifadelerine yer verdi.

“CANIMIZ YANDI”

Bolu Emniyet Müdürü İbrahim Özel ise, “Yaklaşık bir buçuk sene evvel bu terör eylemleri bir hayli yoğunlaştı. Canımız yandı. Ancak bu alçakların hepsini bitirinceye kadar hiç yılmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın desteği ile siz basınımızın desteği ile inşallah bu terör belasından yakın zamanda kurtulmuş oluruz. Şimdi hem içerde hem etrafımızda biliyorsunuz devletler savaş durumunda. Hem sınır güvenliği hem içerdeki güvenlik konusunda bir hayli yoğun bir çalışma yapılıyor. İnşallah sonu gelecektir.  Onu net olarak belirtmek istiyorum. Tabi gencecik arkadaşlarımızın hayatını kaybetmesi hepimizi üzdü. Milletimizin başı sağ olsun diyorum” dedi.

  • GAZETECİLERDEN EMNİYETE BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.