VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜLKÜCÜLER POLİSİNİN YANINDA...

12 Aralık 2016

...................

İstanbul Beşiktaş’da 33 polisin ve 8 vatandaşın şehit olduğu hain saldırı sonrası MHP Bolu İl Başkanı Âdem Evcil, Ülkü Ocakları Bolu Başkanı İsmail Akgül ve parti teşkilat mensupları Bahçelievler İzzet Baysal Polis Merkezi Amirliği’ni ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundu. Evcil, “Terörün tek çözümü var o da idamdır” dedi.

 İstanbul’da meydana gelen hain saldırı sonrasında Bolu’da bulunan polis karakoluna taziye ziyaretinde bulunan MHP Bolu İl Başkanı Âdem Evcil, “Biz MHP olarak her daim güvenlik güçlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Onlar bizim çocuklarımız gülsün diye kendi çocuklarını yetim bırakan yiğitler. Buradan hükümet yetkililerine sesleniyorum. Fabrika yaparak, okul açarak, yatırım yaparak, çözüm süreci ile terör sorununun çözülemeyeceğini anlamış olmanız gerekir” ifadelerini kullandı.

“TEK ÇÖZÜM İDAMDIR”

“Terörün tek çözümü vardır oda idamdır. Teröre sempati duyan, selam veren, para veren, gönül veren her kim olursa olsun vatana ihanetten yargılanıp idam edilmelidir. İdama bakışımız net ve bellidir. MHP, İmralı canisinin asılması konusunda tavrını gösterirken, karşımızda oluşan gökyüzü koalisyonu tavrını belli etmiştir. Madem idama ihtiyaç var, milletimiz bunu istemekte, o halde fuzuli konuşmaya, kaçak güreşmeye gerek yok. AKP hazırsa, MHP dünden razı. Hükümet hazırsa gelin bu işi bitirelim.” 

  • ÜLKÜCÜLER POLİSİNİN YANINDA...
  • ÜLKÜCÜLER POLİSİNİN YANINDA...
1 yorum yapılmış
  • Uur
    15 Aralık 2016 • 08:53
    Çok garip yahu... Yıllar önce terörist başının idamını engelleyen bir parti temsilcisinin tek çare olarak gösterdiği yol insanı şaşırtıyor. Tek çarenin insana insan gibi davranılması olduğu gerçeğini kabullenmedikten sonra (yani bataklığı kurutmadıktan sonra) idamı getirsen ne olur. Adam zaten kendini patlatıyor, idam etsen ne yazar. Sadece sloganik cümleler kurarak ülkeyi kurtaracağını zannedenlerin siyasette olması hakikaten üzücü...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.