VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞBAKAN SALDIRIYI YAPAN ÖRGÜTÜ AÇIKLADI

11 Aralık 2016

.......................

30'u polis, 38 kişinin şehit düştüğü hain saldırıyla ilgili Başbakan Binali Yıldırım "PKK'nın işi olduğu gözüküyor" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, terör saldırısında şehit olan polis memurları için İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından İstanbul ve Cerrahpaşa tıp fakültesi ile Samatya'daki Eğitim ve Araştırma Hastanesine geçti. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yıldırım terör eyleminin PKK tarafından yapıldığından tereddüt etmediklerini dile getirdi, şunları söyledi:

NE YAPARLARSA YAPSINLAR, BU MİLLETİ BÖLEMEZLER

Özellikle ülkemizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine yönelik, terörle mücadele kapsamında yaptığımız çalışmaların netice verdiği bugünlerde bu saldırı elbette bir anlam taşıyor. Taşıdığı anlam çok açıktır; ülkemizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine kasteden, artık çaresizlik içerisindeki terör örgütleri, ses getirmek için bütün alçaklıklarını ortaya koyuyorlar. Ne yaparsa yapsınlar bu millet, aziz Türk milleti büyük bir millettir.

5 Temmuz'da nasıl alçak FETÖ örgütüne dersini verdiyse bundan böyle de PKK'sı, PYD'si, YPG'si, FETÖ'sü, DHKP-C'si, ne kadar örgüt varsa bunların kökünü kazıyacak irade de vardır güç de vardır.

PKK'NIN MARİFETİ OLDUĞUNA HİÇ TEREDDÜTÜMÜZ YOK

Tabii ki soruşturuluyor ama büyük bir ihtimalle, hemen hemen bölücü PKK terör örgütünün marifeti olduğuna hiç bir tereddütümüz yok. Hangi örgütten gelirse gelsin, insanın canına, birliğe, beraberliğe, kardeşliğe kasteden bütün örgütler bizim için aynı derecede alçaktır, mücadele edilecek güruhlardır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.