VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YILMAZ'DAN TERÖRE SERT SÖZLER

11 Aralık 2016

....................

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İstanbul- Beşiktaş’ta Vodafone Arena Stadı’nın yakınlarında düzenlenen ve güvenlik güçlerimizi hedef alan terör saldırıya sert sözlerle tepki gösterdi. Yılmaz, “Bu alçak saldırıyı yapanları, arkasına saklanmış hainleri, sebep olanları ve destekleyenleri lanetliyorum. Biz, milletçe bir ve beraber olarak yaralarımızı sarıp, milli duruşumuz ile terör saldırılarını dize getireceğiz” dedi.

“DERİN ÜZÜNTÜ İÇİNDEYİM”

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın İstanbul Beşiktaş’ta düzenlenen ve 38 kişinin hayatını kaybettiği, 155 kişinin yaralandığı saldırı ile ilgili yayınladığı mesajda, “Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışan alçakların hain saldırısı ile karşı karşıyayız. Tüm ülkeyi yasa boğan saldırıda 38 masum insanımızı kaybettik. Derin bir üzüntü ve keder içindeyim. Bu alçak saldırıyı yapanları, arkasına saklanmış hainleri, sebep olanları ve destekleyenleri lanetliyorum. Biz, millet olarak bir ve beraber olarak yaralarımızı saracağız. Acımız büyük, içimiz yanıyor, sabrımız tükeniyor. Biz, milletçe bütünleşerek hainlere karşı kenetleneceğiz. Hainler, biz bir oldukça, bütünlüğümüze ve birliğimize halel getiremeyecekler” dedi.

“BUGÜNE KADAR DİK DURAN MİLLETİMİZ”

Yılmaz açıklamasını şu şekilde sürdürdü;

“Hükümetimiz, bakanlarımız ve güvenlik güçlerimizin titiz çalışmaları sürüyor. Masum insanların hayatına kasteden alçakların hak ettikleri cezaya çarptırılması için bütün güçleriyle teyakkuz içindeler. Biz, demokrasi ve hukuk yolundan dönmedik, dönmeyeceğiz. Milletime büyük sabır diliyorum. İnanıyorum ki, bugüne kadar olduğu gibi dik duran milletimiz, bundan sonrada güçlü duruşu ile teröre karşı milli duruş ve tavrını koruyacaktır. Bir kez daha şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. ”

1 yorum yapılmış
  • Satuk
    11 Aralık 2016 • 23:17
    Biz biriz ancak, milli duruş ile terörü yok edemezsiniz. Radikal adımlar hükümet tarafından atılmazsa işte o zaman kaos neymiş görürsünüz. Yakında istihbaratı da halk devir alacak ona göre beyanat verin.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.