VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İŞTE GENCECİK KIZIN KATİLİNİN İLK İFADESİ

10 Aralık 2016

........................

Bolu’nun Gerede ilçesinde bir süre önce ayrıldığı kız arkadaşı 18 yaşındaki üniversite öğrencisi Berfin Yıldız’ı ruhsatsız tabancasıyla öldüren katil zanlısı 18 yaşındaki Cihat Keçi ilk ifadesinde, “Barışmayı kabul etmedi. 'Ailelerimizle konuşurum, her şey daha güzel olur' dedim. Berfin kabul etmeyince boş araziye götürdüm, silahı alnına dayadım. Yapamayacağımı düşünüp indirdim, tekrar sordum. Yine barışmayı kabul etmedi. Dayanamadım, ateş ettim” dedi. Zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Bolu’nun Gerede ilçesinde bulunan Gerede Meslek Yüksek Okulu Tasarım Bölümü 2. sınıf öğrencisi Berfin Yıldız’ı evinden çıkarttıktan sonra boş arazide tabancayla kafasına ateş ederek öldüren tekstil işçisi Cihat Keçe, ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

“DAYANAMADIM ATEŞ ETTİM”

Cihat Keçe, emniyetteki ilk ifadesinde, bir süre önce kavga ettiği kız arkadaşıyla barışmak için Gerede’ye geldiğini belirterek, “Barışmak için Gerede'ye geldim. Aziz B. isimli şahsın evinde kaldığını öğrendim. Eve gittiğimde onları yana yana görünce onları birlikte görünce tartıştık. Berfin'i konuşmak için evden çıkarmak istedim. Aziz, bana karşı geldi. Aziz'e ateş ettim. Neresinden vurduğumu bilmiyorum. Berfin'i evden çıkardım, bana direndi. Rahat konuşabileceğimiz bir yere götürmek istedim. İlişkimizin daha güzel olacağını söyledim. Barışmayı kabul etmedi. 'Ailelerimizle konuşurum, her şey daha güzel olur' dedim. Berfin kabul etmeyince boş araziye götürdüm, silahı alnına dayadım. Yapamayacağımı düşünüp indirdim, tekrar sordum. Yine barışmayı kabul etmedi. Dayanamadım, ateş ettim. Panikle koşmaya başladım. Silahı bir ağacın altına attım. Sonra geri döndüğümde öldüğünü gördüm ve polisi aradım” dedi.

    18 yaşındaki Berfin Yıldız Kırklarelili olduğu ve ailesiyle birlikte İstanbul'da yaşadığı ifade edildi. 

5 yorum yapılmış
  • ayseayse
    10 Aralık 2016 • 08:14
    Gerede de ikinci olay bu neden okullarda arama yok güvenlik yok bu ne yaa günah değilmi bu kizlaraa okumak için geliyor sonuç olumlemi olması gerek bn geredeye güvenliğin artırılmasını istiyorum.
  • Alibaba
    10 Aralık 2016 • 12:40
    Ayaeayse gecen sene õlen bursali öldüren bursali bu sene ölen ist.lu ölduren gene ist.lu katil sabah 6'sinda evine giriyo buna polis ne yapacak. Gerede'nin sucu ne. 2.000 ögrenciye tek tek koruma mi verecek bu devlet. Sacma sacma konusma
  • Sulo
    10 Aralık 2016 • 13:07
    Aynen doğru söylemiş son geredede güvenlik yok ünüversite yolu tofaşçilar cirit atıyor kimsenin baktığı yok
  • Hayreminaydoan
    10 Aralık 2016 • 15:49
    Kız erkek arkadaşiyla kalıyor polıs ne yapsın her eve her kızın kaldıgı eve polıs mı dıkılsın
  • Hayreminatdogan
    11 Aralık 2016 • 02:29
    Farkınfaysanız kız erkek arkadaşinın evınden cıkarmıs her kıIn basına da polıs dıkılmezkı en ıyı cozumuurra kalmak ve guvenlıgı salamak
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.