VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 10 ARALIK CUMARTESİ

10 Aralık 2016

.........................

1-Seben İlçesi Kozyaka köyü sakinlerinden (Merhum) İlyas ÖZKAN'ın eşi, Gürol ve Erol ÖZKAN'ın Anneleri; Sıdıka ÖZKAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sümer mahallesi Yeni Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar Mezarlığı'nda defnedilecektir.

2-Baltalı köyü eşrafından (Merhum) Hasan Hüseyin AFACAN'ın eşi, Ali AFACAN, İmam-Hatip lisesi Öğretmenlerinden Sadettin AFACAN, Büyükcamii Emekli İmamı Fahrettin AFACAN, Ahçı Hüseyin AFACAN  ve Münire, Hatice, Hacer'in Anneleri; Emine AFACAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Baltalı Köyü Aşağı Mahalle Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Çivril mahallesi sakinlerinden (Merhum) Mustafa Fevzi KARABAŞ'ın eşi, İsmail ve İbrahim KARABAŞ'ın Anneleri, Hatice ve Ayşe KARABAŞ'ın kayınvalidesi, Emine KARABAŞ, Lütfiye ERSOY'un ablası, Asiye, Huri, Fatma, Metin ve Cemil KARABAŞ'ın babaanneleri; Fatma KARABAŞ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Çivril Mahalle Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.