VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BARUŞ VE ÖZEL ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

8 Aralık 2016

.....................

Bolu Valisi Aydın Baruş ve Bolu Emniyet Müdürü İbrahim Özel Bolu Dağı Bakım İşletme Şefliği’ndeki karla mücadele çalışmalarını denetledi.

Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Emniyet Müdürü İbrahim Özel ile birlikte Bolu Dağı Bakım ve İşletme Şefliği’ne giderek burada karla mücadele çalışmaları ile ilgili Tünel Bakım İşletme Şefi Murteza Beşiroğlu ve Karayolları 41. Şube Şefi İlkay Aktuğ’dan bilgiler aldı.

 Vali Baruş ve Emniyet Müdürü İbrahim Özel, ilk olarak araç parkını gezdi. Burada karla mücadelede kullanılan araçlar ve ekipmanlar hakkında yetkililerden bilgiler alan Vali Baruş ve Özel daha sonra Tünel Kontrol Merkezi’ne geçti.

87 KAMERAYLA KONTROL EDİLİYOR

Yaklaşık 20 kilometrelik alanı kapsayan ve tünel içinde 67, tünel dışında ise 20 kamera olmak üzere toplamda 87 kamerayla izleme yapılan kontrol merkezinde, Bolu Dağı Bakım ve İşletme Şefi Murteza Beşiroğlu, Vali Baruş’a tünel içinde yapılan çalışmalar, izlemeler, güzergâh geçişleri, hava koşulları ile tünel içinde yaşanabilecek olası acil durumlarda yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aktardı.

  Bolu Dağı Tüneli’nden geçiş yapan araç sayısı ve kazalar ile ilgili de bilgiler alan Vali Baruş, çalışanlarla da bir süre sohbet ettikten sonra tatlı ikramında bulundu.

  • BARUŞ VE ÖZEL ÇALIŞMALARI DENETLEDİ
  • BARUŞ VE ÖZEL ÇALIŞMALARI DENETLEDİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.