VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BELEDİYEDEN 3 İŞÇİ ATILDI

7 Aralık 2016

......................

Sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar nedeniyle Bolu Belediyesi’nde çalışan 3 kişi işten atıldı. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Kimse ekmek yediği kaba işemeyecek. Hem Ak Partili belediye çalışacaksın, hem de başbakan ve cumhurbaşkanına küfür edeceksin. Kimsenin böyle bir şansı yok. Kişiler siyaset yapacaklarsa bunun yolu da belli” diye konuştu.

Haber : Faruk ÇİDEM

  15 Temmuz FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında işten uzaklaştırılan 17 belediye personelinden 12'si ihraç edildi. Çıkarılan Kanun Hükmünde Kararname ile işlerine geri dönen 5 personelin ise 3'ü sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar nedeniyle kurulan disiplin kurulu tarafından işten atıldı.

Bolu Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısında CHP'li meclis üyesi Erhan Beykoz'un işten atılan 3 kişi hakkında Alaaddin Yılmaz'dan bilgi istedi. Başkan Yılmaz, kişileri tanımadığını ve sosyal medya üzerinden yazılanları görmediğini, fakat yapılan saygısızlığa müsaade edemeyeceğini belirterek, "Çoğu kurumda olduğu gibi 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Bolu Belediyesi'nde de soruşturmalar yapıldı. İşten uzaklaştırılan personellerden bazıları çıkarılan KHK ile işlerine geri döndüler. Bunların arasında benim müdür olarak görevlendireceğim kişiler de var" şeklinde konuştu.

SİYASET YAPACAKLAR BAŞKA YERE GİTSİN

İşten çıkarılan 3 belediye personelinin bir daha geri dönmelerinin mümkün olmadığını ifade eden Başkan Yılmaz şunları söyledi:

"Ben 13 yıldır Bolu Belediyesi'nde çalışan kimsenin sakalı, bıyığı veya siyasi düşüncesi ile ilgilenmedim. Benim için önemli olan nasıl düşündüğü değil nasıl iş yaptığıdır. Başka bir belediye olsaydı böyle davranmayabilirdi. Türkiye'de örnekleri çok fazla. Ama benim bu davranışıma karşılık bazı arkadaşlar AK Parti'li bir belediyede çalışırken sosyal medya hesapları üzerinden lüzumsuz şeyler yapıyorlar. Hem Ak Partili belediye çalışacaksın, hem de başbakan ve cumhurbaşkanına küfür edeceksin. Kimsenin böyle bir şansı yok. Kişiler siyaset yapacaklarsa bunun yolu da belli. Gidecekler siyasi partilerde yapacaklar. İşten çıkarılan bu kişiler bir daha kesinlikle geri dönemezler."

6 yorum yapılmış
  • seref
    7 Aralık 2016 • 10:32
    3 :5;değil tüm kamu dairelerindeki sil baştan asgari ücretli yapmak lazim ........
  • emrahkurtalan
    7 Aralık 2016 • 10:59
    bravo demokratik bi ülke deyiz tabii.sizde çok demekrotiksiniz başkan
  • Mustafa
    7 Aralık 2016 • 15:01
    Keşke ak Parti'yi öven paylaşımda bulunsalardı. Halkın Belediyesi diye biliyorlardı demek ki ak Parti Belediyesi olduğunu fark etmediler heralde. Küfür varsa yargılanmalı tabikide. ..
  • Sabahat
    8 Aralık 2016 • 01:42
    Sayın başkan doğrusu çok şaşırdım akp belediyesi diye birşey olamaz orası halkın belediyesi boluda yaşıyan herkes akpli değil uygunsuz harekette bulunanlar tabiki cezalandırılsın. Ama ak partili değil diye halkı dışlıyamazsınız o halk seçti sizi bu hareketinizle gerçek akp lileride partiden soğutmuş olacaksınız ben şahsım adına sizden böyle bir tavır beklemezdim lütfen o parti bu parti demeyin halkı ötekileştirmeyin halkı bu tavrınızla huzursuz etmeyin t
  • GnayEK
    8 Aralık 2016 • 11:35
    Ak Partili belediye demek ayıp değil ki.Sonra belediye başkanı Siyasi bir kişiliktir. Hakaret eden küfür eden yaratıklar parti adını söylerken serbest ama başkan serbest değil öyle mi.
  • Mustafa
    8 Aralık 2016 • 16:25
    Akpli isen vatansever. .. Değil isen vatan haini. .. Bu mantık diktatörlüktür ayıp ayıp
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.