VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EŞİ SAYESİNDE KURTULDU

6 Aralık 2016

.......................

Bolu'da kendisini polis olarak tanıtan telefon dolandırıcıları tarafından aranan şahıs, bankaya para yatırmaya giderken eşinin şüphelenmesi sonrasında polis ekipleri tarafından kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, 65 yaşındaki Şerafettin Sağıroğlu isimli vatandaş, evde oturduğu esnada kendisini polis olarak tanıtan telefon dolandırıcıları tarafından arandı. Dolandırıcılar, Sağıroğlu'na dolandırıcıların hesaplarından 6 bin TL para çektiğini ve kendisinin de hesaptan 6 bin TL çekerek seri numaralarını karşılaştırabilmek için dekontla birlikte karakola gelmesini istedi. O sırada evde bulunan Şerafettin Sağıroğlu’nun eşi kocasının panik halindeki tavırlarından şüphelenerek 155'i aradı.

SON ANDA KURTARILDI

Bolu Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu'na bağlı ekipler eşinin verdiği tarife göre şahsı bankanın önünde beklemeye başladı. Sağıroğlu'nu para çekmek için gittiği bankaya zamanında ulaşan polis ekipleri, Sağıroğlu'nu dolandırılmaktan son anda kurtardı. Dolandırılmaktan kurtarılan Şerafettin Sağıroğlu, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.